BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.437,99

1 oy PKK'ya, 1 oy 'Katil Sılho'ya

Hazır terörist başı Cemil Bayık da "Demokrasi ve özgürlük bizimle gelecek" demişken, 1 oy PKK'ya, 1 oy "Katil Sılho'ya ver gitsin.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Misafir

gerçekler çok zorunuza gidince nasılda kıvırıyorsunuz sayın yazarın bahsettiği konu ile senin bahsettiğin konu arasında dağlar kadar fark var terörrist

Misafir

Gayet basit bunlari öldüren sizin babaniz pkk

Misafir

süleyman abey şu büyüme rakamlarını bi yaz, bak buna piyasa inanmadı, vatandaş hiç inanmadı, acilen senin görevini ifa edip algımızı değiştirmen gerekiyor, şu an sana çok ihtiyaç var

Misafir

o gün sokaklara çıkılmasaydı, o insanlar direnip canlarını vermeseydi neler olacaktı hesap edemiyor musunuz?!?

Hakan

İyi de Süleyman bey , hdp ve demirtaş nasıl bu kadar güçlendi? Neyden destek alarak resmen özerk devlet ilan etmeye kalktılar? Onlara bu hakkı kim ver di? Çözüm süreci denen saçmalığı kim başlattı, hendek kazan teröristlere akp valileri neden el sürdürtmedi? Tokmağı iki tarafa da vur, biz senin söylediklerini hatırlıyoruz evet ama buna sebep olanları da hatırlıyoruz.

Mert

Bu ülkede PKK 50 seneden beri var. Ak parti türetmedi? Hala bitmesin diye bunlara ailecek oy veren CHP li vekili ve her aileden birinin HDP ye oy verdiğini ne çabuk unuttunuz? Ak Parti olmasaydı ABD fetö yapılanması ve PKK yapılanmasından vazmı geçecekti? Araplarda ki kuklaları görüyorsun da 4 benzemez CHP,İP,HDP,SP bunların başına arap kuklası koyup senin görmenimi sağlayacaktı? Bu ülkede kaos olursa karşıtı ol veya olma herkez bundan zarar görür. Karşıdakinin canı gider benim canım gitmez diye düşünme. Suriyede ki iki karşı görüş ne oldu şimdi? Rahatlar mı? İki tarafta canıyla ödüyor ödemeyede devam ediyor. Sende mi ödeyeceksin. Rahatlık rahat olmayana bile batıyor arkadaş.

Misafir

ABD yapay zeka Abdullah Gül üzerinden 5 sene ülkeyi yönetti bu seçimdede az kalsın çatı adayı göstereceklerdi. Doğru tarafta duran kim? AK Parti kimlerle mücadele ediyor? Bu kadar mı körsün?

hakkı

sayın yazar pkk ve hdp şunu yaptı bunu yaptı diye. ama bir ayrıntıyı atlamışsın bunların hepsini akp zamanında yaptı.

adalet

en başta yazman gerekeni en sonda yazmışsın, adalet böyle ülkede özışık, asıl bunu eleştir

Erol Baron

Bu seçim propagandasında M.İnce ve M.Akşener açıklamalarıyla RTE'nin 1 N° yalancı ortaya koydular ve kendi seçtiği bir TV kanalında RTE İnce ile tartışmayı reddetmesinin sebebi de budur.

Nadir de olsa doğru yazıyosun da !

yine de seni sevmiyorum süleyman,senin abini de sevmem zaten...

Gezi

Sadece tek olasılık kaldı elllerinde şimdi: HDP’nin baraj altında kalması!................Nasıl Kürtsüz demokrasi olmazsa, ‘Tek adam rejimi’ de Kürt olmadan engellenemez!

Misafir

OHAL’de seçim güvenliği mümkün mü?

Misafir

Çok zoruna gitmiş bu yorum. Vatan millet devlet bayrak ve İslam düşmanı soysuzun birinin.

Misafir

Amin amin amin, milyon kere amin.

TACETTİN

HOCAM MAŞALLAH NE KADAR DOĞRU YAZMIŞŞIN

Misafir

% 51.5 oyla kazanıyornuş...Referandumda iteklemeyle zar zor % 51'i bulmuşlardı.. MHP ile birlikte % 42 alacağı azami oydur...

Misafir

09 Haziran 2018 12:24----09 Haziran 2018 12:07----ONLAR KESİN FETÖCÜ DEMEDİM BİR BAILSIN BAKALIM ACABA SONRAKİ YILLARDA BU GENÇ KIZLARIN HAYATI NASIL GELİŞTİ...YOLLARI NEREDEN GEÇTİ 20 YILLIK BİR SONRAKİ HAYATLARI VAR BAKALIM NELER YAŞAMIŞLAR...

Misafir

BU SAYDIGIN TUM HADISELER PKK VE HDP NIN DOGU VE GUNEYDOGU DA KI KARA PROPAGANDASINA KARSI,DEVLETIN SEFKAT VE MERHAMETININ GOSTERILMESI ICINDI.ZIYA PASANIN DEDIGI GIBI NUSH ILE USLANMAYANI ETMELI TEKDIR,TEKDIR ILE USLANMAYANIN HAKKI KOTEKDIR.ANLADIN MI HAKAN KARDES

Misafir

BASORTUSU YASAGI GELINCE FETO KANAL D DEN BASORTUSU TEFERRUATTIR DEYIP PERUK TAKMALARINI ONERDI.FETOCU ABLALARDA BU EMRE UYDU.YANI O BASORTUSU EYLEMLERINDE SURUKLENEN,TARTAKLANANLARIN HICBIRI FETOCU DEGILDI.

Misafir

Fetöcülerin hiçbir zaman başörtüsü diye bir derdi olmadı.Onlar sıkıştığı yerde füruat deyip geçti.Aklınca çarpıtmaya çalışma konuyu..

ahmed

bu oslo moslo toslo yok habur mabur diyenlere diyelimki haklısınız bu adamlar iyilikten anlamadı teröre devam ettiler şu anki terörle bağlantıları belli o zaman senin incen, kk nen akşenerin bunlarla neden kolkola şu anki durumları ortaydayken.

m.e.a

yazıklar olsun bu yasalara, bu kanunlara,adam resmen terör propağandası yapıyor,ysk onu probağanda yapması için trt ye çıkarıp probağanda yaptıracak,yazıklar olsun sizlere,bu devlet gerçekten teröre karşımı deyilmi ALLAH rızası için biri söylesin,bilumum teröristleri destekliyenleri bırakalım meydanları ,sosyal medyayı,devletin kendisi trt de probağanda yaptırıyor,yazıklar olsun size.

ahmed

chp nin kankalarına fena giydirmissin kardeş anlıyan anlar ona göre hesabı keser barajın altına atar bunlara oy vermez gereken cevabı alırlar

Misafir

AKLIMA TAKILDI,,,,ŞU AKP REKLAMINDA GÖSTERİLEN BAŞI KAPALI MAĞDUR DİYE ESKİ REKLAMLAR VARYA O ESKİ GÖRÜNTÜDEKİ KIZLARI BİRİ ARAŞTIRSA ACABA O KIZLARDAN KAÇI FETÖDEN İÇERİ ATILDI YADA FETÖ İLE BAĞLANTILARI BULUNDU..