BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Yıldırım ve Bahçeli'den ortak açıklama!

Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ortak toplantısı düzenledi. Başbakan Bahçeli'ye teşekkür ederken iki lider de birlik mesajı verdi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ortak toplantısı düzenledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

Önümüzdeki günlere ışık tutabilecek yaklaşımlar ortaya konulmuştur. 15 Temmuz'da başlayan darbe teşebbüsü mevcut iktidarın dik duruşu nedeniyle kısa sürede bastırılmıştır.

Çok kısa sürede darbenin hemen sonuçları net görülmemekle birlikte, tehlike boyutundan uzaklaştırılmıştır. Sayın Başbakanı'mıza teşekkür ediyorum, milletimize geçmiş olsun diyorum.

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamasından satır başları;

Darbenin engellenmesiyle ilgili süreç başarılıyla tamamlanmıştır. Ancak daha yapacak çok işimiz var. İstiyoruz ki buna benzer acılar bir daha yaşanmasın. Bu girişimin ilk anından itibaren sayın Bahçeli telefonla arayarak her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etmiştir.

BU BELA DEFEDİLDİ

Sadece destek değil, meydanlarda biz de olacağız demiştir. Diğer siyasi partiler de topyekün olarak terör odaklarına karşı tek yürek olmuş ve bu bela defedilmiştir.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bundan sonra yapacak işimiz var daha. Türkiye'de artık bölücü terör ve darbe girşimleri gündemi işgal etmekten çıkarılacak. Bir kez daha sayın Bahçeli'ye milletimiz adına çok teşekkür ediyorum.

MESELE MEMLEKET OLUNCA...

Ülkemiz de tabiki farklılıklarımız var ama hepimizin gözlerinden akan yaşlar aynı. Her zaman bu tabloyu muhafaza etmek bizlerin görevi olmalıdır. Baştan beri MHP bu hassasiyeti göstermiştir. Mesele memleket olunca gerisi teferruattır anlayışını görmekten memnuniyet duydum.