BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Vural AK Parti'nin piyangolarını saydı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, yılın son basın toplantısı yine renkli konuşmalara sahne oldu.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, "AKP’nin gayri milli piyangosundan toplumun tüm kesimleri nasibini alacaktır.” dedi.

Oktay Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında iktidar partisinin gayri milli piyangosundan toplumun tüm kesimlerinin nasibini alacağını savundu. 

COP PİYANGOSU, ZAM PİYANGOSU, BÖCEK PİYANGOSU

Vural, bu kapsamda, ‘biber gazı piyangosunun’ öğrencilere ve muhaliflere, ‘cop piyangosunun’ işçiye-memura, ‘sürgün piyangosunun’ memurlara, ‘böcek piyangosunun’ eleştirenlere, ‘haciz piyangosunun’ 22 milyon kişiye, ‘bir kâse yem piyangosunun’ atanamayan öğretmenlere çıkacağını savundu. ‘Zam piyangosunun’ ise sade vatandaşa çıkacağını söyleyen Vural, “Herkese bu konuda amorti var.” diye konuştu.

Hükümetin 2013 yılında bir af ve özerklik hazırlığı içinde olduğunu savunan Vural, “Bu hazırlığı yapanlara da, vermek isteyenlere de, almak isteyenlere de 'avucunuzu yalayacaksınız' diyorum. Bu millet bunu affetmez, böyle bir şeyi kabul etmez.” ifadesini kullandı.