BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi? Türkan gitti mi?

Ütopya'da eleme yapıldı peki kim gitti? Türkan Abla, İnci ve Noyan elenmek üzere yazılmıştı. Ütopya 23 Ocak eleme sonuçları geldi. Noyan elendi.

Abone ol

Ütopya 'da 23 Ocak eleme gecesi sonuçları belli oldu peki kim gitti Türkan mı İnci mi yoksa Noyan mı? Ütopya 'da yarışmacılar halk oylaması için İnci , Türkan ve Noyan 'ın ismini yazmıştı. Halk oylaması sonucunda giden isim sürpriz olmadı. Elenen isim Noyan oldu. Noyan ağlayarak veda etti. 

Ütopya 'da Semih İnci 'ye verdiği sözü tutmayınca 'döneksin' sözüne muhatap oldu. 

Ütopya 'da elenmek üzere ismi yazılan İnci 'nin Semih'e tepkisi sert oldu. Semih ise her zamanki gibi Popstar Abidin ile uğraşmayı seçti.

SERKAN NİYE TÜRKAN 'I YAZDI?
ütopya-serkan.jpg
Ütopya oylamasında sürprizi Serkan yapmıştı. Serkan neden Semih 'i de elemeye çıkarabilecekken tüm oylarını Türkan Ablaya attığını açıkladı. Bunun sebebini Türkan Ablanın ikili oynaması olarak izah etti. Türkan Ablanın söylediklerini ifşa etmese de Serkan'ın ikili tutuma çok kızdığı ortaya çıktı.

ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ?
ütopya-türkan.jpgÜtopya 'da halk oylamasına giden İnci , Türkan ve Noyan içinde şansı en düşük isim Noyan isimli yarışmacıydı. Halk oylamasında sürpriz yaşanmadı. Sonradan yarışmaya dahil olan Noyan , popüler isimler Türkan ve İnci karşısında Ütopya 'da kalmayı başaramadı. Noyan halk oylaması ile elendi. Ağlayarak konuşan Noyan "Semih bir günaydın deyin. Bu insanlar kötü uyanmasın" dedi.

ÜTOPYA 'DAKİ OYLAMADA NELER OLMUŞTU

Serkan grubunu birarada tutmak için çok çalıştı ancak Abidin 'e sinirli olan İnci son dakikaya kadar Semih ve grubuna yakın durdu. Semih'e açık açık 'Abidin'i yazarsanız ben de yazarım' teklifi sunan İnci kendi arkadaşlarından tepki aldı.

SEMİH'İN İKİYÜZLÜ OYUNU
ütopya-semih.20150123194439.jpg
Semih ise İnci 'nin bu açık ve samimi tavrını kendi çıkarına kullandı. Yarışmaya yeni dahil olan Pınar'ın neler söylediği öğrenmek için İnci 'yi manüple etti. İstediğini aldıktan sonra da İnci 'nin adını tahtaya yazmakta sakınca görmedi. İkiyüzlü tavırlarının son örneğini sergileyen Semih, İnci'nin yüzüne gülüp arkasından ağır konuştu.

PINAR İSTEDİĞİ ALDI
ütopya-pinar.jpg
Yarışmaya yeni dahil olan Pınar ise Türkan hanım takıntısında istediğini Serkan'ların grubunu manüple ederek elde etti. Ütopya 'ya girdiği andan itibaren Türkan Abla'ya kafayı takan Pınar, 'yazmasına' dahi laf etmişti. Pınar'ın Türkan Abla'ya karşı takındığı bu 'kindar' ve aşağılayan tavırın bir sebebinin olmaması ise diğer yarışmacıları kuşkulandırdı.

Yurt dışında oyunculuk eğitimi alan Pınar ilk haftada sergilediği tutumla kolaylıkla her iki grubu da manüple edebileceğini ortaya koydu. Ancak her iki grup da Pınar'ın bu tutumunu gecikmeli de olsa farketti.

OYLAMA ANINDA YAŞANANLAR

Ütopya 'da oylama sancısı çeken Türkan'ın kavgalı olduğu Semih'e 'adı yazılmasın' diye yanaşması hayli trajik bir tablo ortaya koydu. Semihciğim diyaloğuna giren Türkan, istediğini elde edince hedefe İnci 'yi koydu.
ütopya-türkan-abla.jpg
Ummadığı darbeyi ise sergilediği bu oyunu farkeden Serkan 'dan yedi. Serkan stratejiyi de bir kenara koyarak tüm oyunu Türkan'a verdi.

Oylama sonucunda Semih ve grubu İnci ile Noyan'ı çıkartırken, Serkan'ın grubu da Türkan Abla'yı birinci sıradan elenmek üzere seçti.
ütopya-inci-elenir-mi.jpgBu hafta halk oylamasına Noyan ile birlikte Ütopya 'nın flaş isimleri Türkan ve İnci 'nin en çok oyu alarak gidiyor olması ise şaşırttı.