BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ülkücülerin Ozan Arif kavgası

Ülkücülerin çok sevdiği Ozan Arif'in Fransa'da vereceği konserin baskılar nedeniyle iptal edildiği iddia edildi.

Abone ol

Bir dönem ülkücülerin sesi olarak nitelendirilen Ozan Arif’e partiyle yaşadığı gerilimden sonra nefes aldırılmıyor. Ozan Arif'in Fransa'da vereceği konser iptal edildi.

Konserin iptal edildiği bilgisini veren Cemal Kayacı, "Fransa'daki arkadaşlarımız(!), üstün bir başarı örneği gösterek Nantes sehrinde yapılacak olan Ozan Arif konserini resmi makamlara baskı yaparak iptal ettirmişlerdir" diyerek MHP'yi ima etti.

Ülkücülerin sesi olarak bilinen ünlü türkücü Ozan Arif MHP’nin DSP ve ANAP ile koalisyon kurduğu dönemde partisini şarkılarında eleştirmeye başladı. Hatta ´Yeter Artık´ adlı albümünde Devlet Bahçeli’yi hedef alan şarkı sözleri oldu. Kavga şiddetlendi. Müzik şirketi basıldı, konserlerinde olaylar çıktı. Ülkücü yayınlarda da Ozan Arif’e karşı kampanya başladı. En son Arif, “Bahçeli seçilirse Kızılay’da havlarım” sözleriyle partisiyle ipleri tamamen kopardı.

Bu yaşanan olaylardan sonra Ozan Arif ile MHP arasındaki kavga rafa kalktı. Ancak Fransa’daki konserin "Fransa'daki arkadaşlarımız(!)"ın baskısıyla iptal edildiği iması bu kavgayı yeniden başlatacak gibi görünüyor.

İnternethaber’in yerelhaber mailine gelen habere göre Ozan Arif Fransa’da konser vermek için hazırlanıyordu. Ancak bazı arkadaşların (!) baskısıyla bu konser iptal edildi. Bu mesajı ileten de konser programı içinde bulunan bir isim Cemal Kayacık.

İptalle ilgili Cuma Kayacık'ın www.alucra.com'da yayınlanan mesajı şöyle:
"Fransa'daki arkadaşlarımız(!), üstün bir başarı örneği gösterek Nantes sehrinde yapılacak olan Ozan Arif konserini resmi makamlara baskı yaparak iptal ettirmişlerdir...

Burada yapılan sıradan bir organizayonun değil ülkücülük adına insanlarımızı bilgilendirmek bilinçlendirmekten baska bir gayesi olmayan bir program ve bu program engellenmistir...

Aynı hassasiyeti Belçika'da tutuklanıp serbest bırakılan bölücülere karşı da yapmasını arkadaşlarımızdan(!) bekliyoruz.

11 Nisan'da Metz'de yapacağımız VATAN ATESI KÜLTÜR VE ÜLKÜ SÖLENİ'nin de en kısa zamanda iptal ettirmelerini bekliyor ve basarılar diliyoruz..."