BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,63
ALTIN 2.383,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Parti Darıca seçime hazırlanıyor

Başbakan "Erken seçim yok" diyor ama il ve ilçelerde yoğun çalışmalar sürüyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanlığında çalışmalara hoz verildi.

Abone ol

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı 2011 yılında yapılacak olan genel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İlçe kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle yönetimleri sandıklarda görev yapacak olan müşahitleri belirlerken Sancaktepe’de gerçekleşen toplantıda çalışmalar masaya yatırıldı.
 
TEK BAŞINA İKTİDAR ŞART

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ında katıldığı toplantıda yönetim tam kadro yer alırken İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca’da Ak Parti olarak ilçe yönetiminden kadın kollarına, gençlik  kollarından, mahalle yönetimlerine kadar bütün teşkilatların 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlere hazırlandığını ifade ederek bu süreçte partililerin, en kısa sürede eksiklikleri tamamlayarak vatandaşlarla birebir diyaloğa geçip hükümetin çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunmaların istedi. Bıyık eğitimden sağlığa, altyapıdan ulaşıma, ekonomiden dış politikaya kadar ülkenin her alanda önemli değişimler yaşadığı Ak Parti döneminin ülke açısından büyük bir şans olduğunu ifade ederek, önümüzdeki süreçte de her alanda çağdaş ve modern bir ülke yolunda yapılacak atılımlar için Ak Parti’nin tek başına iktidar olmasının önemine değindi.
 
YERELDE ATILIM DÖNEMİ
 
Başkan Muzaffer Bıyık’ın ardından partililere hitap eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise ülkede hem genelde hem de yerelde hizmet yarışının devam ettiğini ifade ederek “hükümetimizin ülke genelinde gerçekleştirdiği önemli icraatların yanı sıra bizler de Darıca’da önemli hizmetlere imza attık. Belediye hizmet binamızla, Sancaktepemizle, Kent Meydanımızla , Bilgi Evlerimizle, park ,bahçe ve sahil çalışmalarımızla birlikte Darıca’nın çehresini değiştirdik.Şunu da ifade etmek isterim ki yaptığımız her başarılı icraatta partimizin en alt kademesinden en üst kademesine kadar bizlerle görüş ve önerilerini paylaşan herkesin katkısı büyüktür.Daha önce de ifade ettiğimiz gibi 2010 yılı Darıca için yatırım yılı olacak. Alışveriş Merkezi,Kültür Merkezi,Spor Kompleksi,Bayramoğlu Yat Limanı,Marmaray Projesi kapsamında Bayramoğlu Köprüsü yapımı,Sahil Projesi’nin tamamlanması gibi önemli projelerde öncelik sırasına göre yapım aşamasına geçilecek.”diyerek partililerle görüşlerini paylaştı.