BIST 10.232
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.404,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aksaray Emniyetinde ayın polisi

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Ayın Polisi uygulamasını sürdürüyor. Mart ayının polisi Murat Topuz

Abone ol

Yaşar SARIKAYA
Aksaray


Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü başarılı işlere imza atan polisleri "Ayıp Polisi" olarak ödüllendiriyor. Mart ayı içinde "Ayın Polisi" Murat Topuz oldu.

İşte Topuz'u "Ayın Polisi" yapan olay:

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde motorsikletli Polis Memuru olarak görev yapan  Murat Topuz 17.03.2010 tarihinde E.O. isimli şahsa bıçak çekerek kaçan C.A. isimli şahsı, Mehmet Altınsoy Caddesindeki Ziraat Bankası önünde yakaladı. Yaptığı üst aramasında şahsın cebinde bir adet 5 cm. uzunluğunda açılır kapanır cinsinden bıçak buldu. Polas memuru şahsın kafasındaki kan izinden şüphelenip şapkasını çıkardığında, Balık Halinde meydana gelen kavgadan dolayı başının arkasından yaralandığını öğrendi. Telsizle acil servis yardımı için anons yaptıktan sonra şüpheli şahsı, müştekiyi ve ele geçirilen bıçağı yardımcı ekipte görevli personele teslim etti.

Topuz'u Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü aday gösterdi. Emniyet'te oluşturulan komisyon üyeleri arasında yapılan puanlama sonucunda Topuz (98) puan alarak Ayın Personeli seçilmeye hak kazandı.