BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bölüm fragmanı son bölüm neler oldu?

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm özeti 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 16 Ocak 2018 salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümde Serhan tutuklanmıştı?

Abone ol

Star Tv'de salı günleri ekrana gelen ve Eşkıya Dünyayı Hükümdar Olmaz'ı tahtından eden Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Serhan'ın tutuklanması geceye damga vururken Merve'nin ne yapacağı merakla izlendi. Peki Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan son bölümde Serhan Oya ve Merve damga vurdu. Serhan'ın yılbaşı gecesi tutuklanması büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Merve ne yapacağını bilemezken evi satışa çıkardı. Oya ise Serhan'ın yanında kalmaya devam etti. Öte yandan Merve'nin hükümdarlığının yıkılmasıyla Pelin'e yeni bir fırsat doğdu. Pelin'in Merve'nin evi alması ise geceye damga vurdu.

MERVE VE SERHAN'IN AŞKI ORTAYA ÇIKTI: Merve Serhan'ın nasıl aşık oldukları ortaya çıktı. Serhan'ın zor zamanlar geçirmesinden pay biçen Merve, eski zamanlarda gittikçe Serhan'a yaklaşıyor ve ona yardım ederek ilişkiyi evliliğe kadar götürüyor

UFAK TEFEK CİNAYETLER 12.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Serhan'ın gençliğini oynadı bir anda fenomen oldu bakın kim çıktı!