BIST 9.879
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.458,83
HABER /  GÜNCEL

Twitter'da 6-0 iması ortalığı karıştırdı

Derbiye az bir zama kala Fenerbahçe'nin 6 gol atmasını yönetici Murat Özaydınlı, Galatasaray maçına bağladı.

Abone ol

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine sayılı haftalar kala, sarı-lacivertli takımın Gençlerbirliği karşısından 6-1'li skorla galip ayrılmasını farklı şekilde yorumlayanlardan biri de Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı...

Fenerbahçe taraftarının, Gençlerbirliği karşısında 6 gol atılmasını 6 Kasım 2002'de oynanan Galatasaray maçı üzerine yormasını ve sosyal medyada sürekli 'Galatasaray üzerinden' yorumlarda bulunmasına destek veren Murat Özaydınlı, "Herkese teşekkürler, bu skor acaba hazırlık mı birilerine" şeklindeki mesajı sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkarttı.

Murat Özaydınlı'yı mesaj yağmuruna tutan sarı-kırmızılı taraftarlar, sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan maçta alınan galibiyet eve sarı-lacivertli kulübün şike ve teşvik soruşturması kapsamındaki sürecine atfen ilginç yorumlarda bulundu.

Özaydınlı, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisi karşısında sessiz kalırken; sarı-lacivertli taraftarların buluşma noktaları olan bazı sitelerde de Galatasaray ve Fatih Terim'e 6-0'lık maçın göndermesinde bulunuldu.