BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  MEDYA

TV8 CANLI YAYIN İZLE

CANLITVX.COM artık yep yeni arayüzü ile hem dizi fragmanlarını hemde Çevrimiçi IP TV hizmeti vermektedir.

Abone ol

Türksat uydusunda bulunan tüm canlı tv kanallarının canlı yayınlarını izlemenize olanak sağlar. CANLI TVX Portalı haber kanalları, genel kanallar, spor kanalları ve bir çok popüler tv kanallarını canlı yayın da izleyebilirsiniz.

TV8 de yayınlanan Survivor yarışmasında işler gittikçe zorlaşıyor ünlüler haftalardır ödül oyununu kazanamıyor ve buda adada gergin anlar yaşanmasına neden oluyor.Büyük bir heyecanla beklenen Survivor yarışmasının yeni bölümlerini sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Öykü Serter’in sunumuyla İşte Benim Stilim 3.sezona hız kesmeden devam ediyor.Bu sezonda birbirinden şık ve iddialı yarışmacılar var.Hafta ici hergün yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında finale yaklaştıkça yarışmacılar arasında rekabet artıyor! Programın fenomen haline gelen jüri üyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kenan Doğulu İşte Benim Stilim yarışmasının vazgeçilmezleri oldu.

Acun Medya Grubunun satın aldığı Tv8 de artık yeni yarışmalar ve yep yeni diziler siz değerli seyircilerimizle buluşacak.Renkli yayın akışı ve eğlenceli programlarıyla Tv8 artık çok keyifli geçecek.

TV8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN