BIST 9.882
DOLAR 32,46
EURO 34,84
ALTIN 2.447,50
HABER /  GÜNCEL

Türkiye Nisan yağmurunda ıslanacak

Yağışlı hava Nisan'da bir gelecek pir gelecek! İşte bölgelere göre hava durumu!

Abone ol
Nisan yağışları hız kesmiyor, İstanbul'da çarşamba ve perşembe günleri kuvvetli yağmur var, sıcaklık 12 dereceye iniyor. İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da birçok ilde kar yağışı görülecek.

Türkiye'nin genelinde bugün hava çok soğuk, yarın Anadolu genelinde soğuklar devam edecek ve sıcaklık 8 derecenin altında.

İstanbul yarın parçalı bulutlu yağmur zayıf, sıcaklık 12 derece. Çarşamba sabah güneşli, sıcaklık 17 derece. Çarşamba akşamı ve perşembe günü ise kuvvetli yağmur var. Perşembe sıcaklık 12 dereceye inecek.

Tüm Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da Malatya, Elazığ boyunca çok şiddetli yağmurlar bekleniyor, sel tehlikesi var. Gümüşhane, Erzurum, Bayburt, Van ve Hakkari'ye kadar ise yoğun kar yağacak.

Bolu ve Batı Karadeniz dağlarında hafif kar bekleniyor, Sivas, Kayseri ve Niğde'de de kar yağışı görülecek. Samsun'a sulu kar yağabilir, Trabzon ise sağanak yağmurlu ve 7 derece.
Marmara ve Ege bölgelerinde sıcaklık yarın 5 derece artıyor, İstanbul 12 dereceyi görecek.

Bu haftanın en ılık günü çarşamba, sıcaklık doğu kesimler dışında yükseliyor. İstanbul'da 17 dereceye ulaşacak sıcaklık Marmara ve Ege'de 20 dereceye yaklaşacak. İç Anadolu'da da 15 dereceyi bulacak.

Ancak sıcaklıkkları artıracak lodos, yağış da getirecek. Çarşamba akşamı Marmara ve Ege'de kuvvetli yağmur başlıyor, perşembe iki bölgede de yağışlar şiddetli ve Anadolu'ya kadar uzanacak.

Cuma ve hafta sonu hava bugünkü kadar soğuk değil ama zaman zaman serin olacak. Hafta sonu yağışlar zayıflyor.