BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.445,81
HABER /  MEDYA

TRT propaganda çekimlerinin kamera arkası görüntüleri

1 Kasım milletvekili seçimleri herşeyiyle geride kaldı. Seçim propaganda çekimleri için TRT'nin yolunu tutan siyasetçiler, çekimlerde birbirinden eğlenceli dakikalar yaşattı. İşte o anlar...

Abone ol

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri öncesi, seçime katılan siyasi parti liderlerinin TRT ekranında yaptığı propaganda konuşmalarının keyifli kamera arkası görüntüleri.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri heyecanı sona erdi. TRT’deki propaganda konuşmalarının yayın zamanı ve sırası Yüksek Seçim Kurulunda çekilen kurayla belirlenen siyasi partilerin liderleri kamera arkasında da farklı heyecan yaşadılar.

10'AR DAKİKA KONUŞTULAR
 
10’ar dakikalık propaganda konuşmaları sırasında kimi siyasilerin çok heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı, kimilerinin ise hayli tecrübeli oldukları kolaylıkla anlaşılabiliyordu.

HER BİRİ FARKLI BİR HEYECAN İÇİNDEYDİ

Kimileri kravatla imtihan halindeydi, kimilerinin ise başları sinekle dertteydi. Çekim süresi uzayanlar, çekimden hayli önce gelenlerle kucaklaşma fırsatı da buldu propaganda çekimlerinde.

GÜLMEKTEN ÇEKİME BAŞLAYAMADI
 
Çekimlerin bomba esprileri, gülmekten çekime başlayamayanları; ülkesini, milletini, seçimleri düşünenleri hep aynı stüdyodan gelip geçti. Geriye ise bu görüntüler kaldı.