BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

TRT 1 Canlı - Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı TRT 1 canlı yanında izleyici ile buluşacak. TRT Beşiktaş maçı canlı yayını saat 19.00'da başlaşacak.

Abone ol

Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçı saat 19.00'da başlayacak ve Beşiktaş maçını TRT 1 şifresiz olarak canlı yayınla izleyici ile buluşturacak. TRT 1 Beşiktaş maçını canlı olarak internetten de izleyebileceksiniz.

TRT 1 HD CANLI İZLE BEŞİKTAŞ MAÇI - TIKLAYIN

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, H Grubu'nun 4. maçında bu akşam Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat stadındaki Beşiktaş maçını Alman hakem yönetecek.

Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçı saat 19.00'da başlayacak. Beşiktaş 'ın Lokomotiv Moskova maçını TRT 1 şifresiz olarak izleyiciye ulaştıracak. Ayrıca Tivibuspor-2 kanalı da maçı canlı verecek. Beşiktaş taraftarı TRT 1 Beşiktaş maçı yayınını internet üzerinden de TRT sitesine girerek izleyebilecek.

BEŞİKTAŞ - LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI

UEFA H grubunda ikinci sırada yer alan Beşiktaş, ilk maçta Lokomotiv Moskova karşısında 1-0 geri düşmüş ama 64'te Mario Gomez'in golüyle maçı berabere tamamlamıştı. Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ise H grubunda 7 puanla zirvede yer aldı. Beşiktaş takımının Lokomotiv Moskova karşısında sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Adem Gülüm, Tosic, Hutchinson, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Sosa, Olcay Şahan, Gomez.

Lokomotiv Moskova'nın Beşiktaş kadrosu: Guilherme, Shishkin, Durica, Logashov, Denisov, Samedov, Manuel Fernandes, N'Dinga, Maicon, Miranchuk, Oumar Niasse.

BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ KİM?

Beşiktaş - Lokomotiv Moskova maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını Rafael Foltyn ve Holger Henschel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mike Pickel olacak. 

LOKOMOTİV MOSKOVA TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DEDİ?

Beşiktaş'ın Ukarşılaşacağı Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımının teknik direktörü Igor Cherevchenko, siyah-beyazlı ekibin forvet hattının iyi futbolculardan kurulu olduğunu söyledi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen ve kaleci Guilherme'nin de katıldığı basın toplantısında konuşan Rus teknik adam, "Beşiktaş'ın forvet hattının iyi olduğunu kabul ediyorum. Bu maça uzun zamandır hazırlanıyoruz. Moskova'daki maçta rakibimizi de tanıdık. Hangi oyuncuların ne sorun çıkarabileceğini tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

BEŞİKTAŞ FUTBOLCULARINA KİŞİSEL TEDBİR YOK

Maçta nasıl bir taktikle oynayacakları sorusuna Cherevchenko, "Beşiktaş'taki futbolculara kişisel bir tedbir almayı düşünmüyoruz. Biz takım oyununda güçlüyüz. Ekip olarak Beşiktaş'ın iyi oyuncularına karşı koyacağız. Hiçbir antrenör 'ben savunma oynayacağım' demez. Yarın Lokomotiv Moskova'nın nasıl oynayacağını göreceğiz" diye cevap verdi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen, Akhisar Belediyespor'un eski futbolcusu Oumar Niasse'ın gösterdiği performansı değerlendiren Cherevchenko, "İyi bir oyuncu olduğunu biz de biliyoruz. İlgi olması bizi şaşırtmadı fakat şu anda Lokomotiv'de oynuyor. Gelen teklifleri dikkate almıyoruz. O da yarınki maçı heyecanla bekliyor. Daha sonra yaşayıp göreceğiz" diye konuştu.

KALECİLERİ KONUŞTU

Rus ekibinin 29 yaşındaki Brezilyalı kalecisi Guilherme ise, "Beşiktaş iyi bir takım. Motivasyonlu oynuyor ama biz de aynı motivasyona sahibiz" dedi.

Son 4 maçta galibiyet alamadıklarını hatırlatan Guilherme, "Lig ile UEFA Avrupa Ligi'ni çok ayrı tutuyoruz. Beşiktaş ile başa baş mücadele edeceğiz" şeklinde görüş belirtti.

Brezilyalı file bekçisi, Beşiktaş taraftarının baskı kurduğunun hatırlatılması üzerine, "Çoğu zaman iyi seyirciler karşısında oynadık. Bu bizim oyunumuzu değiştirmez" diyerek sözlerini tamamladı.