BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.498,23
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Robotlarla cinsel ilişki 2030'da gerçek olacak!

Bilim insanları 2030 yılında robotlarla insanların cinsel ilişkiye girebileceğini, 2050 yılında ise duygusal olarak bir aşk ilişki yaşayabileceklerini savunuyor!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Fütürolojist (Gelecek bilimciler) 2030 yılına kadar, robotların insanlarla seks yapabilir donanıma geleceğini ileri sürüyor. Bu robotlara 'Roboseksüel' ismini veren bilim insanları, robotların 2050 yılında duygusal bağlarla ilişki kurup aşk yaşayabileceğini savunuyor!

Bilim insanları, çoğu insanın 2035 yılında yatak odasında 'sanal gerçeklik teknoloji'sine geçiş yapacağını ön görüyor. Uzmanlara göre robotlar ile seks yaklaşık 15-20 yıl içinde yıl içinde bir gerçeklik haline gelecek.

ROBOTLARLA İNSANLAR İLİŞKİ YAŞARSA...

Fütürolojist Doktor Ian Pearson tarafından kaleme raporda , Spike Jonze'un filminde görülen bilimkurgu senaryolarında olduğu gibi, insanların gitgide daha robotik ilişkiler içerisine girecekleri öngörülüyor.

roboseksuel2.jpg

SEKS OYUNCAKLARI DAHA TEKNOLOJİK OLACAK

Raporda ayrıca , gelecekteki seks oyuncaklarının bugüne oranla daha komplike hale getirilip daha teknolojik bir donanıma kavuşturulacağı belirtiliyor.

roboseksuel.jpg 
ROBOTLAR ORGAZM OLABİLECEK 

Dr. Pearson, robotların direkt sinir sistemi bağlantıları olacağını, rüya görebileceklerini ve hatta vücutlar arası paylaşıma geçeceğini vurguluyor. Rapora göre, robotların üzerindeki doğrudan simgelerle orgazm olmaları da mümkün olabilecek.

roboseksuel-3.jpg