BIST 9.562
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.488,98
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Çavuşoğlu'ndan 'şımarmayacağız' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Abone ol

"Şımarmayacağız, daha fazla çalışacağız" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin nasıl kazandığını muhalefetin neden kaybettiğini "Projeleriyle, vizyonuyla milletin karşısına çıkan AK Parti tek başına iktidar oldu. Blok siyaseti yapanlar, sırtını dağa, teröristlere dayayanlar ve milliyetçi geçinip, milletin duygularını sömürmeye çalışan partiler kaybetti" sözleriyle açıkladı.

Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, İbrahim Aydın ve Sena Nur Çelik ile Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde partililerle buluştu.

Ziyarette bir konuşma yapan Mevlüt Çavuşoğlu, 1 Kasım seçiminde AK Parti'ye destek ve oy veren herkese teşekkür etti. Seçimlerde projeleriyle vizyonuyla milletin karşısına çıkan AK Parti'nin tek başına iktidar olduğunu anımsatan Çavuşoğlu, blok siyasi yapanların, sırtını dağa, teröristlere dayayanların ve milliyetçi geçinip, milletin duygularını sömürmeye çalışan partilerin kaybettiğini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Çavuşoğlu, "Mr. No. Millet bu sıfatı vermekte haklı değil mi? Kendilerine 'Beraber hükümet kuralım' dedik 'Hayır' dedi. 'Dışarıdan destek ver biz hükümet kuralım' dedik, 'Hayır' dedi. 'Seçime gideceğiz, seçim hükümeti kuralım' dedik, 'Hayır' dedi. Sen her şeye 'Hayır' dersen 1 Kasım'da da millet sana 'Hayır' der" diye konuştu.

MHP'nin merhum Alparslan Türkeş'in çizgisinden uzaklaştığını iddia eden Çavuşoğlu, "Bunu gören Tuğrul Türkeş zor günlerde ülkesine sahip çıktı. Teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

ŞIMARMAYACAĞIZ DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti iktidarının 14 yılda önemli şeyler yaptığını, ekonomi, sanayi, eğitim, ihracat ve sağlıkta Türkiye'yi çok iyi noktalara getirdiğini anlatan Çavuşoğlu, bundan sonra daha çok çalışacaklarını, ülkeyi her konuda daha iyi noktalara getireceklerini bildirdi.

Seçimden önce projelerle milletin huzuruna çıktıklarını ifade eden Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Projelerimizi sizlere tek tek anlattık. Diğer partilerden herhangi birinin bir proje açıkladığını gördünüz mü? 'Emekliye şu kadar vereceğiz' demek dışında Antalya için herhangi bir proje açıkladılar mı? Sen proje üretmezsen millet sana iktidarı teslim eder mi, ülkeyi teslim eder mi? Biz milletin teveccühü karşısında şımarmayacağız, daha fazla çalışacağız. Daha fazla hizmet üreteceğiz. Türkiye'yi baştan sona inşa etmeye devam edeceğiz, hizmetlerimizden her yer nasibini almalı, alacak da."

Mevlüt Çavuşoğlu, Korkuteli'nden Elmalı'ya, Kaş ve Kalkan'a kadar duble yol yapılacağını açıkladı.

Korkuteli'nin bir fakülteye ihtiyacı olduğunu, ilçeye bir fakülte bir de ihtisas organize sanayi yapılacağını belirten Çavuşoğlu, "Antalya'yı sağlık turizminin merkezi yapmak istiyoruz. Bunun için ihtisas hastanelerine de ihtiyaç var. Korkuteli'ndeki eski hastaneyi yeniden yaparak göğüs hastalıkları hastanesine çevirmek için çalışacağız" diye konuştu.