BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,81
ALTIN 2.419,73
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor ve Bremen dostça

Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor, Belek kampında oynadığı hazırlık maçında Werder Bremen ile yenişemedi.

Abone ol

Mardan Stadı'ndakl karşılaşma, Umut Bulut ve Claudio Pizzaro'nun ilk yarıdaki karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, yeni transferler Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ile Mehmet Çakır'a bu maçta şans vermedi.

Güneş, kampa geç katılan Gustavo Colman ve Alanzinho'yu da Bremen karşısında oynatmadı.

4. dakikada Cale'nin pasıyla topla buluşan Umut'un ceza alanının dışından şık vuruşunda top ağlarla buluştu.

41. dakikada sağdan ceza alanına giren Hunt'un yakın direğe  gönderdiği topu kaleye göndermek isteyen Pizarro'nun vuruşunda savunmaya da çarpan meşin yuvarlak kavisli bir şekilde yükseklik kazanarak filelere gitti.

Şenol Güneş, Werder Bremen ile yaptıkları hazırlık maçında takımının ortaya koyduğu futbolu, hazırlık dönemindeki bir maç olduğunu göz önünde bulundurarak iyi olarak değerlendirdiğini söyledi.

Güneş, karşılaşmayı, yoğun çalışma temposunda antrenmanların futbolculara yansımasını görmek ve uzun süredir oynayamayan futbolculara şans vermek amacıyla yaptıklarını söyledi.

Trabzonspor: Tolga, Tayfun, Giray, Mustafa, Cale (65 Ferhat), Yattara, Sezer (65 Serkan), Barış, Engin (71 Burak), Zafer (46 Ceyhun), Umut

Werder Bremen: Mielitz, Fritz (76 Balogun), Mertesacker, Prödl (58 Silvestre), Schmidt, Hunt, Bargfrede (66 Onur), Frings, Marin (74 Thy), Arnautovic (74 Testroet), Pizarro (58 Avdic)

Goller: 4 Umut (Trabzonspor), 41 Pizarro (Werder Bremen)

Stat: Mardan