BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.407,89
HABER /  GÜNCEL

Bu görüntü herkesi şok etti!

ŞANLIURFA’da, 3 yakını ile spor mağazasına giden 10 yaşındaki A.G. isimli kızın LCD televizyonu çalması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Abone ol

ŞANLIURFA’da, 3 yakını ile spor mağazasına giden 10 yaşındaki A.G. isimli kızın LCD televizyonu çalması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görenleri şaşkına çeviren olayın ardından aranan 4 şüpheli, 2 gün sonra hırsızlığın ygörüldüğü pazara yeniden gelince gözaltına alındı.

Olay, geçen pazartesi günü Beykapısı semtinde bulunan spot pazarında meydana geldi. Spot pazarında beyaz eşya satışı yapan Mehmet Dağlı, akşam saatlerinde işyerini kapatacağı sırada yaptığı sayımda bir LCD televizyonun eksik olduğunu fark edince güvenlik kamerası kayıtlarını izlemeye başladı.

Kayıtlarda kayıtlarında, öğle saatlerinde işyerine aile fertleri gibi gelen 1’i çocuk 4 kişinin dışarıda bir süre etrafı izledikten sonra içeri girdiği bunlar arasındaki 10 yaşındaki kızın, kutu içerisindeki 82 ekran LCD televizyonu kucaklayarak dışarı kaçtığı, diğer 3 kişinin bir süre daha içeride kaldıktan sonra dışarıda park ettikleri ve plakası belirlenemeyen otomobille uzaklaştı. İşyeri sahibi Dağlı, kamera kayıtlarını inceledikten sonra görüntülerde izlediği hırsızlığı polise ihbar etti. İhbar ardından güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, hırsızlığı gerçekleştiren kişilerin yakalanması için çalışma başlattı