BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
HABER /  DÜNYA

Tecavüz sonrası cennet vaadi

El Kaide'nin tüyler ürperten taktiği ortaya çıktı! Küçük yaştaki çocuklara tecavüz edip, intihar saldırısına ikna ediyorlarmış. Bununla da kalmıyor...

Abone ol

El Kaide terör örgütünün küçük yaştaki erkek militanlara, intihar saldırıları düzenlemeye ikna etmek için tecavüz ettirdiği öne sürüldü.

Örgütün eski üyelerinden Cezayirli Ebu Beşir El Asımi, örgütün bu yolla pek çok genci intihar komandosu olmaya ikna ettiğini belirtti.

Asımi, yaşları 13 ile 19 arasında değişen gençlerin, yetişkin militanların cinsel tacizine maruz kaldığını, ardından da örgüt liderlerince 'kirlenen namuslarını temizleyerek cennete gidebilmeleri için' intihar saldırısı düzenlemeye ikna edildiklerini kaydetti.

Yetkililer, yaklaşık 3 hafta önce Cezayir'in Tademait kasabasında intihar saldırısı hazırlığındayken vurularak öldürülen 22 yaşındaki bir El Kaide üyesinin, otopsisinde tecavüze uğradığının anlaşıldığını söyledi.

Amerikan ordusu, 2 yıl önce de El Kaide'nin Irak'taki kolunun, kadınlara, intihar saldırısı düzenlemelerini sağlamak için tecavüz edildiğini belirlemişti.