BIST 10.151
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.407,83
HABER /  MAGAZİN

15 trilyon batıran ünlü

Bir televizyon projesi ile tam 15 trilyon kazandı. Para onu öyle dağıttı ki kendi deyimi ile "görgüsüz bile oldu..."

Abone ol

15 TRİLYON BATIRDIM

Olacak o kadar dizisi ile bir dönem ekranlarda fırtına estiren Levent Kırca, tam 15 trilyon batırmış... Dediğine göre o kadar çok para kazanmış ki, "görgüsüz" bile olmuş...
 
Levent Kırca 'Orada Neler Oluyor'da "Çok para kazandınız, ama çok da para batırdınız. Ne kadar paranız gitti?" sorusunu da içtenlikle cevapladı. Levent Kırca;

 "Tıpkı Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan gibi öyle yüksek paralar kazandım ki, bir ara sonradan görme bile oldum. Cipten inip Porsche'a bindim. Villalar, yazlıklar falan. Ama sinema filmi, tiyatro, stüdyolar birçok şeyi götürdü. 15 trilyon param gitti. Ama helal olsun.

Bir zamanlar param olmadığı için tiyatro kulislerinde yatan, annemin emekli parasıyla oyuna kostüm alan ben 15 trilyonu harcayacak noktaya geldim. Parayı görmenin de şu faydası var; Karnım tok olduğu için para yemem. Bana oy verecekler bana güvenebilir" dedi.

CEM YILMAZ ŞİMDİ DE KOVBOY FİLMİ ÇEKECEK...
Diğer sayfada... 

[PAGE]


CEM YILMAZ KOVBOY FİLMİ YAPACAK
 
'A.R.O.G'a gelen eleştirilere kulaklarını tıkayan Cem Yılmaz, iki yenive fantastik proje üzerinde çalıştığını açıkladı.
Billboard dergisine konuşan ünlü komedyen, “Bir iki fantastik fikrim var. Mesela bir kovboy filmi yapmak istiyorum. Bir de Süper Adam fikrim var. Daha işi tutturamamış, yerden sadece 40 santim yükselebilen bir Süper Adam'ın hikayesi...”

SEDA SAYAN'IN 'DİLİNİ ENSENDEN ALIRIM" DEDİĞİ ÜNLÜ ADAM... HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

SEDA SAYAN'DAN KORKTU KORUMA TUTTU

'Ankaralı Turgut' olarak tanınan Turgut Karataş, kendisi için "Akıllı olsun, dilini ensesinden alırım. İpini çekerim" dediğini ileri sürdüğü Seda Sayan'dan şikayetçi oldu. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Ankaralı Turgut, koruma talep ettiği dilekçesinde şöyle dedi:

ÖNLEMLER ALINSIN

"Seda Sayan, şahsıma hitaben aşağılayıcı, rencide edici sözler sarf etmiştir. Sayan'ın bu açıklamaları üzerine hayatımla ilgili gerek kendisi, gerek çevresinden bir şeylerin gelebileceğini düşündüm. Gerekli önlemlerin alınmasını istiyorum."

HADİSE NASIL ERKEK SEVİYOR? HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

HADİSE KOMİK ERKEK SEVİYOR

Eurovision'da Türkiye'yi 'Düm Tek Tek' şarkısıyla temsil edecek olan Hadise, karşı cinste aradığı özellikleri sıraladı.

"Beni çok güldürsün, gece gündüz güldürsün isterim. Çünkü hayatın tadını çıkarmayı çok seviyorum. Sevgilinle beraber çok deli olabilmelisin. Çok da ciddi olmayacaksın. Öyle bir an gelir ki ciddi olman gerekir ama beraberken hayatını yaşamalısın, gülmelisin. Kavgaya hiç gelemiyorum, hiç sevmiyorum. Mutlu olmak istiyorum. Komik birisi olsun istiyorum. Dış görüntüsü hiç önemli değil. Kısa saçlı, uzun saçlı, yeşil gözlü, kısa boylu, uzun boylu, hiç önemli değil. Aramızdaki elektrik çok önemli."

NAZ ELMAS'IN YANINDAKİ KİM? HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

KİM GİBİ GÖZÜKÜYOR?

Doktorlar dizisinde rol alan Naz Elmas, isminin Ali olduğunu söylediği bir gençle, Taksim'de elele dolaşırken Star Tv'de yayınlanan Mega Magazin kamerasına yakalandı. Muhabirin "Beyefendi kim?" sorusuna, 'Kim gibi gözüküyor' diyerek cevap veren Naz hanım, elini tuttuğu gencin isminin Ali olduğunu söyledi ve rahat tavılarıyla dikkat çekti.

KÖPEK MAMASI YİYEN ÜNLÜ KİM? HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

AKREP NALAN KÖPEK MAMASI YİYORMUŞ

Valla biz Seda Sayan'ın yalancısıyız. Ünlü sanatçı sabah programında, Akrep Nalan'ın köpek mamasını yediğini söyledi.

Sayan, 'Akrep Nalan, evde yiyecek bir şey kalmayınca köpeğinin mamalarını yiyormuş. Bazı mamaları insanlar da yiyebiliyormuş. Şaşırdım kaldım' diye konuştu.



Gerçek aşkı meğer başka bir ünlüymüş...
Haberin devamında... 

[PAGE]

GERÇEK AŞKI ORTAYA ÇIKTI

Son günlerde adı İsmail Hacıoğlu ile anılan Begüm Birgören’in, gerçekte Sarp Levendoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Çok yakın arkadaş oldukları için sık sık ısmail Hacıoğlu ile bir araya gelen, bu nedenle de onunla birlikte sanılan Begüm Birgören, aslında kalbini “Gece Gündüz” dizisinin yakışıklı oyuncusu Sarp Levendoğlu’na kaptırmış.

Çift yaklaşık üç aydır birlikte..

KİRASINI ÖDEMEYİP İCRALIK OLAN SANATÇI KİM? HABERİN DEVAMINDA..

[PAGE]

DÜNYA KADAR BİRİKMİŞ KİRA BORCU VAR

Cengiz İmren zor günler geçiriyor. Biriken borcu az ad değil. Tam tamına 26 bin 970 TL. İcralık olan sanatçıya eşyalarını boşaltması için 15 gün süre verildi.

Şarkıcı Cengiz İmren, birikmiş ev kirasını ödemediği gerekçesiyle ev sahibi tarafından icraya verildi. Tarabya'da oturduğu evin birikmiş 26 bin 970 TL'lik kirasını ödemeyince ev sahibinin talebiyle TV'den buzdolabına kadar eşyaları haczedilen İmren'e, evi tahliye etmesi için 15 günlük süre verildi.