BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,76
ALTIN 2.438,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tarsuslu Başkan mahalle gezisine çıktı

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gazipaşa Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Abone ol

Gazipaşa Mahallesi'nde sokakları gezip yaşlılar ve gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, mahallede yapılan cami inşaatı çalışmasını inceledikten sonra, Benli Polis Merkezi'nde polislerle çay içti.

Tarsus'un her mahallesini karış karış gezen Başkan Kocamaz, Gazipaşa Mahallesinde de vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Bazen çocuklarla, bazen yaşlılar sohbet eden Başkan Kocamaz, kendisine sevgi gösterisinde bulunanlar teşekkür etti.

Göreve geldikleri günden bugüne Tarsus'a hizmet yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Kocamaz, 1994 yılı öncesi ile bugünün arasında büyük bir fark olduğunu söyledi.

Tarsus'a yapılan her hizmette tüm vatandaşların katkısı olduğunu dile getiren Başkan Kocamaz, "1994 öncesi Tarsus'la bugünkü Tarsus'un yan yana getirilmesi, kıyaslanması mümkün değil. Sizler bize destek vermemiş olsaydınız, bizim verdiğimiz mücadelede yanımızda durmasaydınız, bu problemlerin çözümü çok daha zor olurdu" dedi.

Mahallede vatandaşlarla sohbet edip çaylarını içen Başkan Kocamaz, daha sonra yapımı devam eden Gazipaşa cami inşaatını gezip yetkililerden bilgi aldı.

Vatandaşın sorununu yerinde inceleyen Başkan Kocamaz'la çocuklar fotoğraf çektirmek için adeta yarıştılar.