BIST 9.898
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,39
HABER /  MEDYA

Survivor'da bir ilk Sahra ve Berna ilk kez karşılaşacak!

23 Şubat Survivor All Star'ın bu akşam ekrana gelecek bölümünde Sahra Işık ve Berna Canbeldek aylar sonra ilk kez karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Survivor'da Berna Canbeldek, Sahra Işık'a vurması yüzünden diskalifiye olmuştu.

Abone ol

Survivor All Star'ın bu akşam ekrana gelecek bölümünde Sahra Işık ve Berna Canbeldek aylar sonra ilk kez karşı karşıya gelecek. Geçen sezon Survivor'da Berna Canbeldek, Sahra Işık'a vurması yüzünden diskalifiye olmuştu.

Survivor All Star'da yavaş yavaş kulisler oluşmaya başladı. Bu akşam ekrana gelecek bölümde ki ödül oyununda Ünlüler Adasına geçmek zorunda kalan Berna Canbeldek, Gönüllüler Adasından Sahra Işık'a karşı mücadele edecek.

SURVİVOR ALL STAR'DA İLK

Geçen sezon Survivor'da aralarında ki kavga sonucu Berna Canbeldek'in kontrolünü kaybedip, Sahra'ya vurduğu için yarışmadan diskalifiye olup adaya talihsiz bir şekilde erken veda eden isim olurken, Sahra Işık yarışmaya devam etmişti.

ekran-resmi-2015-02-23-15.16.58.pngYeni sezon Survivor All Star'da son 10 yılın şampiyonlarının yaşam mücadelesi vereceği kadroda yer alan iki isim bu sefer farklı ekipler de birbirlerine karşı da mücadele edecek.

ekran-resmi-2015-02-23-15.17.12.pngAcun Ilıcalı ve ekibinin aldığı karar doğrultusunda farklı ekiplere dağıtalan iki isimden Berna Canbeldek kararı duyduğunda gözyaşlarına hakim olamadı.

SAHRA VE BERNA'NIN KAVGASI

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Sahra ve Berna'yı, ödül oyunlarında hayli gerilimli ve zor bir mücadele bekliyor.Survivor All Star'da yavaş yavaş kulisler oluşmaya başladı.

ekran-resmi-2015-02-23-14.17.58.png

TEK SIKINTI DUYGU

Survivor Turabi yarışmaya eleme gecesinde yaptığı şovla damgasını vurmuş,Survivor'a hızlı bir giriş yapmıştı. Turabi, Duygu Çetinkaya ve Bozok Gören arasındaki eskiden kalan gerginliği fırsat bilip Duygu aleyhinde konuşuyor. Turabi ' Duygu kardeşimizden sonra yemin ediyorum Sahra bile ayrı bir can geliyor bana' dedi. Anlaşılan o ki Survivor'da taktik savaşları başladı, ekipsel ve bireysel stratejiler kuruldu. Bozok bu akşam Duygu Çetinkaya'nın üzerine gidecek.

DAMARIMA BASMAYIN

survivor-seda-aktuğlu.jpg

Survivor All Star'ın bir diğer renkli ismi Seda Aktuğlu ise, yine restini erken çekenler arasında. Seda , Değerlerini bileceğim yarışmacılarımın fakat damarıma basmadıkları sürece..' diyerek rakiplerine göz dağı verdi.

SURVİVOR ALL STAR YENİ BÖLÜM TANITIM

Survivor All Star yeni bölümü ve yeni ödül yarışmalarıyla bu akşam 20.00'de TV8'de...