BIST 9.757
DOLAR 32,57
EURO 35,03
ALTIN 2.456,65
HABER /  MEDYA

Survivor All Star'da kim elendi?

Survivor All Star'da kim elendi? Bu akşam gerçekleşen eleme sonucunda Survivor All Star'da kim elendiği belli oldu. Survivor All Star'da elenen isim Hakan oldu.

Abone ol

Survivor All star'da bu akşam eleme heyecan yaşandı. Heyecan içinde geçen eleme gecesinden sonra adaya veda eden isim Hakan oldu.

SURVİVOR ALL STAR 25 HAZİRAN KİM ELENDİ?
Survivor’da 25 Haziran Perşembe gecesi eleme heyecanı vardı. İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında Gönüllüler takımından Hilmicem ve Hasan adadan ayrılmak için ilk adaylar olmuştu. Ünlüler ikinci dokunulmaz oyununu kaybedince Hakan ve Merve Aydın da otomatik olarak aday oldular. Acun Ilıcalı, bu 4 aday arasından adadan ayrılan ismi açıkladı.
 
 

SURVIVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?
 
Acun Ilıcalı, adadan giden ismin Hakan olduğunu açıkladı ve Survivor All Star'da bu gece elenen isim Hakan oldu. Böylece ünlüler takımından Hakan'ın elenmesiyle Merve Aydın, Gönüllüler takımına karşı tek başına mücadele edemeyeceği için Survivor All Star'da tüm oyunlar bireysele döndü.              
ELENEN İSMİN SON SÖZLERİ NE OLDU?

Hakan veda konuşmasında "İstediğim hayalin ucuna geldim. Ama beni dışarıda bekleyen daha büyük hayallerim, daha büyük umutlarım var. Turabi'yle oyun alanında büyük çatışmalar yaşadık. Ama hepimiz insanız. Biz burada bir örneğiz. Bunu dışarıda da sürdüreceğiz" dedi.