BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.443,23
HABER /  MEDYA

Survivor All Star elenecek süpriz isim kim

Survivor All Star'da 31 Mart eleme heycanı başladı. Survivor 2015 'de Merve Oflaz ve Almeda elemeye en yakın isimler. 31 Mart Survivor'da kim elenir, neler yaşandı?

Abone ol

Survivor All Star 31 Mart 2015 ekrana gelecek yeni bölümde eleme heyecanı dorukta. Survivor All Star tarihinde bir ilk yaşanacak. Ada konseyinde 4 isim adaya veda etmek için ön plana çıktı.

Survivor All Star'da Merve Oflaz tekrar adının ada konseyine anılmasına çok bozuldu. Merve Oflaz geçen hafta da adada istenmeyen isim olmuştu fakat Ahmet Dursun'un rahatsızlığı yüzünden adadan ayrılması gerektiği için son anda topun ağzından döndü. Fakat Merve Oflaz bu hafta yine adadan gönderilmek üzere konseyde adı yazıldı.  Survivor yeni bölüm ilginç anlar yaşanacak. Ada konseyinde 4 isim ada da kalma mücadelesi verecek.

SURVIVOR SÜPRİZ İSİM BERNA CANBELDEK

Hakan Hatipoğlu ise, dokunulmazlık oyununda Berna Canbeldek ise girdiği tartışmadan sonra adada onun kalmaması gerektiğini söyledi. Hakan Hatipoğlu yaptığı kuliste Berna'nın gönderilmesi için Serenay'ı şimdiden işlemeye başladı. Çünkü Serenay bu akşam ada konseyinde bir isim söyleyecek ve sms oylamasına göre adadan gidecek isim bu akşam belli olacak.

ekran-resmi-2015-03-31-13.14.56.pngSURVIVOR'DA GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Acun Ilıcalı'nın ödül oyununda ki süprizi yarışmacıların ailelerinden gelen mektuplar oldu. Ödül oyunu öncesi yarışmacılar ailelerinden haber alacakları duyduğu anda gözyaşları sel oldu. Yarışmacılar ödülü duyunca daha hırslanacak ve daha agresif hareket edecek. Doğal olarak her bölümde olduğu gibi kavgalar va bağrışmalar kaçınılmaz olacak.

ekran-resmi-2015-03-31-13.22.07.pngSURVIVOR BOZOK ~HAKAN BİRBİRİNE GİRDİ

Survivor All Star Hakan Hatipoğlu ve Bozok kavgası geceye damgasını vuracak. Yarışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Hakan Hatipoğlu birbirne girdi. Bozok'un yarışma sırasında 'Hadi lan ordan patates' lafı üzerine deliye dönen Hakan Hatipoğlu kendini kaybetti.

ekran-resmi-2015-03-31-13.28.15.pngSURVIVOR YENİ BÖLÜMDE YAŞANILANLAR