BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.239,06
HABER /  MEDYA

Survivor All Star eleme gecesinde Turabi damga vurdu

22 Şubat akşamı TV8 ekranlarında Survivor All Star heyecanı başladı. Survivor'ın ilk konsey gecesinde Turabi'nin şovu damga vurdu. Survivor eleme gecesinde Turabi ilerleyen günler iddalı konuştu ve Hakan'ın ismini yazdı.

Abone ol

Survivor'ın ilk konsey gecesine Turabi'nin şovu damga vurdu. Turabi ilerleyen günler için oldukça iddalı konuştu.

Survivor Turabi, sivri dili ve maço haliyle dikkat çeken yarışmacılardan. Turabi, ilk eleme gecesinde eskiden sorunları olduğu eski Survivor yarışmacılarına selamını bu şekilde göndermeyi tercih etti.

Survivor All Star 1. bölümünde Turabi, ilk ada konseyinde geçen sezon beraber olduğu yarışmacılar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

turabi-çam-kiran.20150223082536.png

Turabi; 'Survivor All Star'a hoşgeldik, All Star'dan önce geçmişimize kısaca bir bakalım, kimleri gömmüşüz, Hayatta iki şeye dikkat edeceksin,bir yolda giderken kavşaklara, iki yüzüne karşı gülüp arkandan iş çeviren...' diyere AKIN'a, Senin yaptığın gider benim hoşuma gider EKREM'e , Vur hançeri kalbime kalbim kana bulansın ama fazla derine inme çünkü orada sen varsın SAMANTA'ya, Sana çok yüz verdim 96'sını geri alıyorum, şimdi etrafımda 4 dön bakalı SAHRA'ya, Ne olursan ol kim olursan ol benim olduğum yerde akıllı ol MERT'e, Bir av sahasına avcı ol gerekirse ölen ol ama sen sen ol avcıya av getiren İT olma YİĞİT'e, Keser döner sap döner gün gelir hesap döner GÖKHAN'a, Benimle yarışmaya cesareti olanın sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı AHMET DURSUN'a selamını gönderdi. Turabi son olarak 'Geçmişte gömdüklerimiz gelecekte gömeceklerimizin garantisidir, Alayınıza gider diyerek Hakan'ın ismini yazdı.

İŞTE O ANLAR