BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,65
HABER /  SEÇİM

Barış Aydın AK Parti aday adayı oldu

7 Haziran 2015 genel seçimleri için AK Parti aday adayları listesine bir isim daha katıldı. ASİAD Başkanı Barış Aydın AK Parti Ankara milletvekili adayı oldu.

Abone ol

Ankara Sanayici ve İş adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, AK Parti Ankara Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

Barış Aydın, Ankara Marriot Otel’de düzenlediği basın toplantısında AK Parti Ankara 25. dönem milletvekili adaylığını açıkladı. Aydın düzenlediği basın toplantısına, ASİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Ankara Sanayi Ticaret Odası Nurettin Özdebir ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Aydın, Mersin’de hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’a Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Aydın, “Bugün Türkiye’nin ağladığı çocuğumuz, büyük üzüntü duyduğumuz Özgecan Aslan için Allah’tan rahmet diliyorum. Nasıl beyaz gibi siyah varsa, nasıl gündüz gibi beyaz varsa sevginin de düşmanları var. Zalimler, ahlaksızlar, caniler ve koklamaya kıyamadığımız çocuklarımızı öldürebilen vicdansızlar var. Çocuğumuz Özgecan’ın maruz kaldığı katliamı lanetliyorum” diye konuştu.

bariş-aydin-ak-parti-aday-adayi.jpgGelecek nesillere güçlü ve kalkınmış bir Türkiye bırakmak için herkesin daha fazla gayret göstermesi gerektiğini ifade eden Aydın, şunları söyledi:

“Son 13 yıldır Türkiye’deki kalkınma sürecini çok yakından bilen bir kardeşiniz olarak siyasi istikrarın bu millete kazandırdıklarının farkındayım. AK Parti’nin 2023 ve 2071 gibi hedeflerinden, büyük Türkiye idealinden heyecanlanan birisiyim. Bu topraklarda yaşayan herkes gibi ben de Türkiye’nin yeniden tarih sahnesindeki o güçlü yerini almasını istiyorum. Dünyaya örnek olan medeniyetimizin tekrar dirilmesini, büyük çınarın gölgesinin genişlemesini düşlüyorum. İşte tüm bunlara hizmet edebilmek, Türkiye’nin demokrasi ve özgürlük yürüyüşüne katılmak için milletvekilliğine aday oldum.”