BIST 9.797
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.457,71
HABER /  GÜNCEL

Soma’ya 45 ton sebze meyve yardımı

Antalya’nın Demre ilçesinden maden faciası sonrası sıkıntılı günler geçiren Soma ilçesine yardım eli uzandı. <br/>Türkiye’nin önde gelen seb...

Abone ol

Antalya’nın Demre ilçesinden maden faciası sonrası sıkıntılı günler geçiren Soma ilçesine yardım eli uzandı.
Türkiye’nin önde gelen sebze meyve üretim merkezlerinden biri olan Demre ilçesinde, Demre Kaymakamlığı, Demre Belediyesi ve İlçe Komisyoncular Derneği tarafından Soma maden ocağında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine verilmek üzere sebze meyve yüklü TIR gönderildi.
Demre Toptancı Hali’ndeki komisyoncular, tüccar ve üreticiler tarafından toplanan sebze ve meyve yardımının 5 tonu portakal, 40 ton domates, salatalık, patlıcan ve biber çeşitlerinden oluşuyor. Demre Toptancı Hali’nden yola çıkan sebze meyve yüklü bir TIR ve kamyon, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topcu ve Komisyoncular Derneği Başkanı Fahri Duran tarafından dualarla uğurlandı.

"YARDIMLAR DEVAM EDECEK"
Demre halkının Soma’da yardım bekleyen vatandaşlar için elinden gelen her yardımı yapmaya hazır olduğunu belirten Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Türk ulusu, kaderde, kıvanç ve tasada dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini vermiştir. Demre halkı da, Soma’ya yardım elini uzattı. Bundan sonraki süreçlerde Soma’ya yardım kampanyamız farklı biçimde de devam edecek” dedi.
(İHA)