BIST 9.966
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.433,74
HABER /  GÜNCEL

Bölükbaşı’nın yönetim listesi şekilleniyor

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Recep Bölükbaşı’nın listesinde mevcut yönetimden Ali Ay ve İlyas Acar ile birlikte, Öztürk Yazıcı ve Levent Di...

Abone ol

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Recep Bölükbaşı’nın listesinde mevcut yönetimden Ali Ay ve İlyas Acar ile birlikte, Öztürk Yazıcı ve Levent Dizdar gibi isimlerin yer alacağı öğrenildi.
Bursaspor Başkan Adayı Recep Bölükbaşı’nın listesindeki isimler belli olmaya başladı. Takımdaki kötü gidiş ve taraftarla yaşanan sıkıntıların ardından Başkan Erkan Körüstan ve yönetiminin aldığı kararla olağanüstü kongreye giden yeşil-beyazlı kulüpte 3 isim başkanlık için yarışıyor. Bursaspor’u şampiyonluğa götüren 2010 ruhuna geri dönülmesi gerektiğini sık sık dile getiren Bölükbaşı’nın, listesini de tüm camianın saygısını kazanmış isimlerden oluşturacağı ifade ediliyor.
Recep Bölükbaşı’nın listesi için adı geçen isimler oldukça dikkat çekici. Bursaspor’u şampiyon yapan yönetimde ikinci başkanlık görevini yürüten Bölükbaşı’nın, listesine mevcut yönetimden Ali Ay ve İlyas Acar’ın yanı sıra, merhum başkan İbrahim Yazıcı ile birlikte çalıştıkları Öztürk Yazıcı ve Levent Dizdar’a yer vereceği belirtiliyor.
(İHA)