BIST 9.911
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.444,68
HABER /  SPOR

Skibbe keyif için izlemiş!

Maçın ardından konuşan Skibbe çok mutluydu. Bakın neler söyledi?

Abone ol Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki Hertha zaferinin ardından açıklamalar yapan teknik direktör Skibbe, maç öncesi stres yaşamadığını belirtirken, "Bugün sadece maçın zevkine vardım" dedi.

İşte Skibbe'nin sözleri: “Her şeyden önce çok iyi mücadele ettik ve çok iyi bir futbol sergiledik. Tekerlikli sandalye basketbol takımımız Kıtalararası şampiyonluğu kazandıktan sonra, biz de buradan zaferle çıkmak istiyorduk. Zaten penaltıya kadar maçı biz yönlendirdik, top hep bizdeydi. Son dakikalarda ise Hertha’nın ne var ne yok her şeyini öne sürdüğü anlarda biraz da şanslıydık. Ama maçın gidişi de bunu gerektirdi. Özellikle burada bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Çok etkili oldular bugün. Bu galibiyetten herkes çok mutlu olabilir..”

Aslında bu 90 dakikalar benim için çok büyük stres altında geçmiyor. Özellikle bugün hiç değildi. Ben bugün maçı izlerken maçın zevkine vardım. Ama bu galibiyetten sonra en önemlisi ligde de galip gelmemiz. Ligde istediğimiz yerlere gelebilmek bizim için çok önemli.”

Lincoln’ün futbolunda kaptan olması da bir faktör olabilir. Ama G.Saray gibi bir takımda sahaya kaptan çıktığı için çok büyük gurur duyduğunu biliyorum. 3 kaptanımız sakat olduktan sonra, bu takımda 1.5 yıldır oynayan ve kendisini G.Saray’la bütünleşmiş gören Lincoln’ün sahaya kaptan çıkması onun için büyük bir onur oldu.”

“Şu çok önemli futbolda; elinizde kimler var, kimleri kullanabilirsiniz? Bu durum dizilişte en önemli şey. Son haftalarda Barış, Mehmet Topal ve Emre gibi defansif özellikli oyuncular elimizde olmadığından bazı kadro kısıtlamaları vardı. Önümüzdeki haftalarda 2 forvete de dönebiliriz. .”