BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 3.bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin pazartesi günü ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk dün yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. 3.bölümüyle nefeslerin tutulduğu Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 4.yeni bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Siyah Beyaz Aşk dün yayınlanan 3.son bölümüyle ekrandaydı. Aslı ve Ferhat bir başka aşk hikayesinin anlatıldığı Siyah Beyaz Aşk'ta dün akşam neler yaşandı? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cem ve Yiğit’in nikâhı basmasıyla ağabeyinin hayatı ve istemediği bir evlilik arasında kalan Aslı, Ferhat’la yaptığı anlaşmayı bozamaz ve Cem’in bütün ısrarına rağmen ona gerçeği söyleyemez. Üstelik Ferhat’la aynı evin içinde yaşamaya ve hem o hem de ailesi tarafından hiç istemediği bir evcilik oyunu oynamaya zorlanır. Yiğit’le karşılaşmaları başta Yeter ve Namık olmak üzere ailedeki herkesi etkiler. Yeter, çok özlediği oğluna yaklaşmak ister ancak Namık buna kesinlikle karşıdır. Cüneyt ise kendisinden habersiz bilgisayarın peşine düşen Ferhat’la karşı karşıya kalacak ve hayatıyla ilgili zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 4.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Siyah Beyaz Aşk fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden bulabilirsiniz. 

SİYAH BEYAZ AŞK REYTİNGLERDE NE YAPTI?

Pazartesi akşamları reytinglerde kıyasıya rekabet eden Siyah Beyaz Aşk AB'de 5 TOTAL'de ise 11.soradan yer aldı.

30 Ekim reyting sonuçları Söz mü yoksa Çukur mu birinci oldu?