BIST 10.173
DOLAR 32,32
EURO 35,00
ALTIN 2.447,69
HABER /  DÜNYA

Sıcaklık öğrencinin bayılmasına neen oldu

İzmir’in Torbalı ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi törende bir öğrenci baygınlık geçirdi. Tören alanında sağlık ...

Abone ol

İzmir’in Torbalı ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi törende bir öğrenci baygınlık geçirdi. Tören alanında sağlık ekiplerinin bulunmaması tepkiye neden olurken, öğrenciye ilk müdahale itfaiye ekipleri tarafından yapıldı.
Torbalı ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen resmi törende bir öğrenci bunaltan sıcağa dayanamayarak aniden yere düştü ve bayıldı. Sekizinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Sarp Kozan isimli öğrencinin vücuduna çeşitli yerlerine soğuk su şişeleri ile kompres yapıldı. Tören alanında ambulans ve sağlık ekiplerinin olmaması büyük tepkiye neden olurken, alana yaklaşık 100 metre uzaklıkta bulunan İtfaiye Grup Amirliği’nden gelen AKS ekibi, bayılan çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Kozan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, törende bulunan bir şemsiyenin gölge sağlaması amacıyla protokol üyelerince kullanılması ise dikkat çekti.
(İHA)