BIST 9.951
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.442,30
HABER /  DÜNYA

Sesini duyurmak için ilginç bir afiş astı

Tekirdağ’da genç iş adamı, aldığı kepçenin arızası giderilemeyince, "İş makinesinin halini görün, benim düştüğüm duruma düşmeyin" yazılı a...

Abone ol

Tekirdağ’da genç iş adamı, aldığı kepçenin arızası giderilemeyince, "İş makinesinin halini görün, benim düştüğüm duruma düşmeyin" yazılı afiş asarak, yetkililere sesini duyurmak istedi.
37 yaşındaki inşaat firması sahibi Gökhan Yıldız, 2010 yılında 64 bin avroya aldığı iş makinesi arıza yapınca, yetkili servise götürerek tamir ettirmek istedi. Yetkili servisin kepçenin arızasının garanti kapsamına girmeyerek yapılamayacağını söylemesi üzerine Yıldız, Tekirdağ - İstanbul yolu üzerine bulunan benzinliğin boş arazisine aracı park ederek arka kısmında bulunan kepçe kısmına, "İş makinesinin halini görün benim düştüğüm duruma düşmeyin" yazılı pankartı astı.
Bu pankartı herhangi bir kuruluşa, herhangi bir firmaya ceza vermek için yapmadığını söyleyen Gökhan Yıldız, "Tek amacımız bilinçli tüketici olmaktır. Böyle bir mağduriyet karşısında sesimizi duyurmak ve netice almak için bu pankartı astık. Olayın sonunu ben de çok merak ediyorum. Ülkemizde yapılan haksızlıklara bir yenisi daha eklenecek mi? Bize bu ürünü satan yetkililere sesimi duyurmak istiyorum. Yetkililerin mağduriyetimizi gidermelerini diliyorum. Bizim burada yaptığımız bir örnek. Aslında işin özü haksızlığa hayır demek" dedi.
(İHA)