BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Hleb geliyor mu ?

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Bate Borisovlu futbolcu Alexander Hleb’in transferi konusunda açıklamalar yaptı.<br...

Abone ol

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Bate Borisovlu futbolcu Alexander Hleb’in transferi konusunda açıklamalar yaptı.
Medical Antalyaspor yönetimi ve futbolcular, Anadolu Park Restoran’da düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi. Futbolcular yemek öncesi alan içerisinde bulunan spor tesisini gezdiler. Yemeğin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Medical Park Antalyaspor Kulübü başkanı Gültekin Gencer, zorlu maçları sevdiklerini belirterek, bu karşılaşmalardan puan veya puanlar aldıklarını hatırlattı. Ligde ilk 3 sırada yer alan takımları yenerek ligde çıkışa geçtiklerini ifade eden Gencer, "Ardından yine zorlu takımlarla maçlarımız devam etti. Bu maçlardan Fenerbahçe’ye son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Ardından Sivas gibi zorlu bir deplasmanda 3 golle 3 puanı aldık. Şimdi de Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılırsak çok daha güzel olacak. Buna inanıyoruz. Olmaması için neden yok" dedi.

"BİLET FİYATLARI İNDİRİLDİ"
Antalyaspor’un ligde ve kupada yoluna emin adımlarla ilerlerken tek sıkıntısının seyirci sorunu olduğunu işaret eden Gencer, "Tek rahatsızlığımızı seyircinin ve Antalya halkının karşılaşmalara duyarsızlığıdır. Herşey yolunda gidiyor. En güzel günlerimizi yaşıyoruz ama Antalya halkı duyarsız olunca üzülüyoruz. Kasımpaşa maçıyla birlikte, ardından Gençlerbirliği maçlarının biletlerinde ciddi bir indirim yaptık. Sorun bilet fiyatlarındaysa onu da indirdik. Bu saatten sonra kimsenin mazereti olduğunu zannetmiyorum. Transfer istendiği ortamda biz burada 5 lira bilet ile tribünü dolduramıyorsak, kimsenin bizden bir takım şeyleri istemeye hakkı yok. Biz bu şehir için çalışıyoruz. Antalya halkının da takıma sahip çıkmasının zamanının gelip geçtiğini düşünüyorum. İnşallah Kasımpaşa maçında bu bilet fiyatlarıyla tribünlerin dolmasını bekliyoruz" diye konuştu.

"KUPADA HEDEF YÜKSELDİ"
Gültekin Gencer, "Ziraat Türkiye Kupası’nda bir çok süper lig takımının elenmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki soruya şu şekilde cevap verdi: "Geçen yıl iki kulvarda gittiğimiz için takımda sıkıntı olmuştu. Bu yıl, yarın çekilecek kuranın ardından bir üst tura daha çıkarsak, kadro olarak transferler yapmayı düşünüyoruz. Takıma katkı koyacak transferle düşünüyoruz. Süper ligden 11 takımla kupanın devam etmesi sonucu tabiî ki hedefler yükseliyor. Kupada ne olacağı belli olmaz. İster istemez hedeflerimiz yükseldi."

"HLEB DEDİKODULARI VAR"
Bate Borisov’da forma giyen 32 yaşındaki Belaruslu futbolcu Alexander Hleb’in transferi noktasında ise Gencer şöyle konuştu:
"Onunla ilgili dedikodular var. Biz de izliyoruz. Kesin olan bir şey yok. Sonuçta dedikodu olan bir şey olmaz. Sonuçta bizim bir transfer listemiz var. Türkiye’den de futbolcu isimleri var. Biz transfer yaparken, sadece bizim istememiz önemli değil. Hocamızın da istekleri olur. Bizim düşündüğümüz futbolcuların içinde Hleb de olmuş olabilir. Olmayabilir de. Nihayetinde Samet Aybaba’nın vereceği karardır. Hocanın vereceği karar doğrultusunda transfer yapılacaktır."

AYBABA: "KUPADA GERİDEN GELİYORUZ"
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise kupa maçlarına geride başlayıp önde bitirdiklerini söyledi. Bu durumun çok önemli olduğunun altını çizen Aybaba, "Özellikle son iki maçı 2-0’dan çevirdik. Oyuncularımıza baştan skoru yakalayıp, rahat maç geçmesini söylüyoruz. Oyuncularım ama maçı çevirmesini biliyor. Önemli olan bu" dedi.

"KASIMPAŞA MAÇINI KAZANACAĞIZ"
Aybaba, hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Kasımpaşa’nın ligin en iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, "Son 7 haftadır mağlup olmuyorlar. Biz de iyi takımız. Son Sivasspor maçında futbol adına her şeyi yaptık. 3-0’lık net bir skor aldık. Oyuncularımızla konuşuyoruz. Artıları olan takımların bir takım eksiklikleri de var. Kendi sahamızda bu maçı kazanıp daha yukarılara tırmanmak istiyoruz" diye konuştu. Samet Aybaba, 120 dakikalık kupa maçının ardından futbolcularına verilen yemeğin değişiklik olması adına önemli olduğunu kaydetti.
Birkaç gün önce varis ve toplardamar rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren Aybaba, sağlık durumunun iyi olduğunu ve bu hafta takımının başında sahada olacağını sözlerine ekledi.
(İHA)