BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,78
HABER /  DÜNYA

Katmer yedi, menengiç kahvesini tattı

Kilis’te bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kilis Belediye Başkanlığı ve tarihi eski hamamı ziyaret etti. Türk bayraklı yorgan hediye edile...

Abone ol

Kilis’te bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kilis Belediye Başkanlığı ve tarihi eski hamamı ziyaret etti. Türk bayraklı yorgan hediye edilen Gül’e yöresel tatlar sunuldu.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyetle, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’u makamında ziyaret etti. Burada Başkan Bulut’tan brifing alan Cumhurbaşkanı Gül, yerel yönetimlerin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler aldı. Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindeki heyet daha sonra tarihi eski hamamı ziyaret etti. Tarihi mekanı yakından inceleyen Gül, hamamla ilgili bilgiler aldı. Hamam içinde kendisine ikram edilen menengiç kahvesini eşi Harünnisa Gül ile birlikte içen Cumhurbaşkanı Gül, el işlemeleri ve bakır işlemelerin sergilendiği stantları da ziyaret etti. Burada Hayrünnisa Gül beğendiği bakır işlemeli bir tas satın aldı. Gül çifti ardından, Kilis katmerinin yapılışını izleyip, tadına baktı. Gül çifti daha sonra, bir esnaf tarafından kendileri için yapılan Türk bayraklı yorganı aldı.
(İHA)