BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52
HABER /  SPOR

Semih Mehmet Topuz için ne dedi?

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Semih Şentürk, transferi sorun olan Mehmet Topuz'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Rixos Premium Otel'de tatil yapan Semih, eşi Pınar ve kızı Naz ile birlikte sezonun yorgunluğunu Belek'te atarken, yeni sezona en iyi şekilde girmek için moral depoluyor.

SEMİH: MEHMET TOPUZ BÜYÜK TRANSFER

Otelde gazetecilere açıklama yapan Semih Şentürk, "Mehmet Topuz, Fenerbahçe için büyük transfer. Ben Mehmet Topuz'u genç milli takımdan bu yana tanıyorum. Kendisi çok karakterli, dürüst ve iyi bir futbolcu, bize çok faydalı olacak" dedi.

DÜNYA KUPASINA GİDECEĞİZ

2010 Dünya Kupası'na Türkiye olarak gideceklerini kaydeden Semih Şentürk, "Teknik Direktörümüz Fatih Terim ve biz futbolcular kalan maçlarımızın tümünü kazanarak Dünya Kupası'na gideceğiz. Aragones bana göre çok iyi bir antrenördü. Çünkü İspanya Milli Takımı'nı çalıştırmış başarılı bir teknik direktör. Ama Türkiye'de ne yazık ki bir uyum sağlayamadı. Biz futbolcularla anlaşamadığını düşünüyorum. Yeni teknik direktörümüz Daum, Türkiye'yi tanıyor. Daha önce Fenerbahçe'de de antrenörlük yaptı. İnşallah kulübümüze hayırlı olur. Kendisiyle de çok başarılı işler yaparız" diye konuştu.

SÜREKLİ OYNAMAK İSTİYORUM

10 yıldır Fenerbahçe'de forma giydiğini, zaman zaman yedek, zaman zaman direkt oynadığını belirten Semih Şentürk, "Artık önümüzdeki sezondan itibaren sürekli oynayan bir Semih olmak istiyorum. Hem milli takımda, hem Fenerbahçe'de daha da başarılı olmayı hedefliyorum ve Fenerbahçe'de en uzun süre futbol oynayan oyuncu olmak istiyorum. Türkiye'nin dışında oynamayı düşündüğüm iki ülke var. O da Almanya ve İspanya" diye konuştu.