BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Seks arası paraları yürüttüler

Onlar otel odasında keyif sürerken, binlerce kişinin hesaplarını boşalttılar. Hem de fantaziler eşliğinde!

Abone ol Antalya'da bankacılık işlemlerini internet üzerinden yapan kişilerin hesaplarını boşaltan, ayrıca başkalarına ait kredi kartlarını kopyalayıp alışveriş yaparak 2 ayda, 2 milyon euro haksız kazanç sağlayan biri kadın 11 kişi gözaltına alındı

Operasyon kapsamında İzmir ve İstanbul’da da 12’şer kişi yakalandı. Antalya’da çetenin Akdeniz grubunun elebaşı ilkokul mezunu Ahmet Kale, sevgilisi Neslihan E. ve 8 adamı ve İzmir grubunun elebaşı M.C.E. gözaltına alındı. İzmir polisi aynı operasyonda 12, İstanbul polisi de 12 kişiyi gözaltına aldı. Polisin incelediği bilgisayarlarda 50 bin kişiye ait MSN bilgisi bulundu. Ayrıca polis 857 kişiye ait kullanıma hazır, 5 milyon YTL’ye yakın limiti bulunan kredi kartları bilgisi ele geçirdi.

Kale ve diğer çete üyelerinin 5 yıldızlı otellerde kalıp lüks hayat sürdüğü, gece kulüplerinde eğlendikleri, hatta birlikte hamam kapatıp sefa yaptıkları ortaya çıktı. Kale ve Neslihan E.’nin, de birlikte kaldıkları 5 yıldızlı otel odası balkonunda başkalarına ait hesapları boşalttıkları saptandı.