BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S6 için geri sayım!

Android kullanıcılarının merakla beklediği Samsung Galaxy S6 için sayılı günler kaldı. İddialara göre Samsung Galaxy S6, 1 Mart'ta görücüye çıkacak.

Abone ol
Android tutkanlarının merakla beklediği Samsung Galaxy S6 için geri sayım sürüyor. İddialara göre Güney Koreli şirket, serinin son telefonu olan Galaxy S6'yı 1 Mart'ta tanıtacak.

Samsung, önümüzdeki ay başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi kapsamında gerçekleştireceği Unpacked etkinliğine ait davetiyeleri basın mensuplarına göndermeye başladı. 1 Mart'ta düzenlenecek Unpacked etkinliğinde Güney Koreli şirketin Galaxy S6'yı görücüye çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Samsung'un bu etkinlikte bir sürpriz yaparak Galaxy S6 ile birlikte Galaxy S Edge'i (Galaxy S6 Edge) de tanıtacağı iddia ediliyor. Samsung'un, iki kenarı da kavise sahip olacağı söylenen Galaxy S Edge'in ne gibi teknik özelliklerle birlikte geleceği henüz belli değil. Galaxy S6 için beklenen teknik detaylar ise şöyle: 2560×1440 piksel çözünürlüklü ve 577 ppi piksel yoğunluklu 5,1 inç Super AMOLED ekran, Exynos 7 Octa işlemci, 20 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera. Güney Koreli şirketin ayrıca plastik malzemeden vazgeçip yeni telefonlarında metal tercihinde bulunma ihtimali de kuvvetle muhtemel.
 
Galaxy S6, Galaxy S Edge ile birlikte tanıtılması beklenen bir diğer hizmetin ise mobil ödeme servisi Samsung Pay olacağı iddia ediliyor.