BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Kara Para Aşk 34. bölüm Elif'in hayatı tehlikede

Kara Para Aşk yeni bölümde heyecan dorukta. İpek ölümle karşı karşıya Elif ise onu kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Nevzat oyunu işe yarayacak mı?

Abone ol

Kara Para Aşk yeni bölümde heyecan dorukta. İpek ölümle karşı karşıya Elif ise onu kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Nevzat oyunu işe yarayacak mı?

İpek'le Nevzat'ı yakalayan Elif şoke olmuştur. Üstelik Nevzat, İpek'e oyun oynamış ve oğlunu getirmemiştir. İpek'i öldürmek üzeredir. Elif her şeye rağmen hayatını tehlikeye atarak İpek'i kurtarmayı başarır. 

screen-shot-2015-02-03-at-3.46.21-pm.png

Bütün ekip İpek'in oğluyla tehdit edildiğini ve bu yüzden ihanet etmek zorunda kaldığını öğrenir. Artık ele geçirmeleri gereken bir delil ve kurtarmak zorunda oldukları bir çocuk vardır. Ömer herkesi organize eder ve işe koyulurlar.

screen-shot-2015-02-03-at-3.46.36-pm.png

Ömer delili bulup İpek'in oğlunu kurtarmayı başarabilecek midir? Nilüfer ve Metin'in buluşmasını izlemek için bekleyen Ömer ani bir telefonla Nilüfer'in yanından ayrılmak zorunda kalacaktır. Giderken Nilüfer'e planların değiştiğini söyler ve eve gitmesi için onu bir taksiye bindirir.

screen-shot-2015-02-03-at-3.46.13-pm.png

Nilüfer Metin'i oyuna getirmeyi her şeyden çok istemektedir ama Ömer ona yine mani olmuştur. Bu sırada Metin de onun için büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Metin'in Nilüfer için hazırladığı sürpriz nedir? Nilüfer Metin'in yanına gidecek midir? Bütün bunlar olurken Elif ve Ömer'i ayırmakta kararlı olan Nedret de boş durmaz. 

İpek'in oğlunun Ömer'den olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapar. Çocuk için bir babalık testi yapıldığını tespit eder ama sonuçlara bir türlü ulaşamaz. Hüseyin'den yardım ister. Hüseyin DNA testinin sonuçlarını alabilecek midir? Nedret ve Hüseyin çocuğun asıl babasını öğrenebilecek midir?

33. BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Kara Para Aşk'ta heyecan dorukta. 33. yeni bölüm bu akşam ekranlarda olacak. Karnından yaralanan İpek iyi görünmemektedir. Hayatından silmiş de olsa İpek'in ölme ihtimali Ömer'i sarmıştır.

Ömer, İpek ve Arda'yı kurtarmak için Tayyar'ın adamlarıyla çatışmaya girer ve ikisini de kurtarır. Karnından yaralanan İpek iyi görünmemektedir. Hayatından silmiş de olsa İpek'in ölme ihtimali Ömer'i sarmıştır. Yaşadığı gelgitler Elif'in gözünden kaçmaz. 

screen-shot-2015-01-27-at-3.30.39-pm.png

Elif, Ömer ve İpek'i deliler gibi kıskanmaya başlar. Bu sırada İpek'in hayatını araştıran Nedret, İpek ve Ömer hakkında önemli bilgilere ulaşır. Nedret öğrendiklerini Elif'e anlatacak mıdır?
Arda'nın kurtulması Hüseyin'in planlarını alt üst etmiştir.

screen-shot-2015-01-27-at-3.30.03-pm.png

Arda'yı susturmak için onunla yüzleşmeye karar verir. Hüseyin ve Arda yüzleşmesi nasıl sonuçlanacaktır. Metin'in Nilüfer'e olan aşkını gören Tayyar, oğlunu Nilüfer'le evlenmesi konusunda yüreklendirir. Babasının da desteğini alan Metin, Nilüfer'e evlenme teklif eder.

screen-shot-2015-01-27-at-3.29.53-pm.png

Yaşananlar yüzünden Metin'e olan aşkı öfkeye dönüşen Nilüfer, Metin'in evlenme teklifini kabul edecek midir?
Ömer, Arda'nın pusuya düşürülmesinden sonra Hüseyin'in kirli bir polis olduğuna emin olmuştur. Üstelik abisi Arda'nın canına kast etmiştir. Ömer büyük bir yıkım yaşamaktadır. Arda'yı daha fazla tehlikeye atmamak için gizlice araştırma yapmaya karar vermiştir. Ekipçe emniyette değil Arda'nın evinde çalışmaya başlarlar. Bu sırada Emre çok önemli bir delile ulaşır. Emre üç cinayeti de çözebilecek bu önemli kanıtı Ömer'e verebilecek midir?