BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,20
ALTIN 2.247,61
HABER /  GÜNCEL

Sağlık Bakanı kim oldu işte yeni bakan

Yeni Kabine kuruldu. Peki yeni kabinenin Sağlık Bakanı kim oldu? Yeni Bakanlar Kurulu listesinin en kritik isimlerinden olan yeni Sağlık Bakanı kimdir sorusunun yanıtı internethaber.com'da.

Abone ol

Yeni Bakanlar Kurulu listesinde en çok merak edilen Sağlık Bakanı kim oldu sorusunun yanıtı belli oldu. 65. hükümetin kabinesinde sağlık bakanlığı koltuğuna Recep Akdağ oturdu.

Recep Akdağ daha önce de bu makamda bulunmuştu. AK Parti'nin 3 dönem kuralı nedeniyle Sağlık Bakanlığı görevini bırakan Recep Akdağ en uzun süreli Sağlık Bakanı ünvanına sahipti.

Yeni Sağlık Bakanı kim oldu sorusu bugün yeni kabine üyeleri listesinin açıklanmasıyla yanıt buldu. Başbakan Binali Yıldırım yeni kabine üyeleriyle birlikte yeni Sağlık Bakanı'nın adını da açıkladı. Mevcut Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu göreve devam etmiyor.

yeni sağlık bakanı kimYeni Sağlık Bakanı kim sorusunun yanıtı Recep Akdağ olarak duyuruldu. Recep Akdağ daha önce de bu görevde yer almıştı. Makamını üç yıl kuralı sebebiyle Mehmet Müezzinoğlu'na bırakmıştı.