BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Real Madrid süzgeç gibi

İspanyol basını, Lyon takımına 2-0 yenilen Real Madrid'i çok sert eleştirdi.

Abone ol

İspanyol basını, Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olimpique Lyon takımına 2-0 yenilen Real Madrid'i çok sert eleştirdi. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Marca, ''Her zamanın bir tekrarı daha mı? Lütfen Hayır. Şampiyonlar Ligi'nde felaket başlangıç ve daha kötüsü de olabilir'' başlığını atarken, ''Ne karakter, ne düzen, ne futbol. Real Madrid çok kötü bir imaj verdi. Dakikada bir top kaybetti. Kaleye sadece 2 şut çektiler.

Capello'nun takımına benzemiyordu. Bu Madrid, geçen yılın fotokopisi'' yorumunda bulundu. As gazetesi de, ''Capello'nun planı donduruldu'' başlığını atıp, ''Futbolcular birer süzgeç gibiydiler'' değerlendirmesini yaptı.

İspanyol basını, özellikle defansta büyük açıklar veren Real Madrid'in, son 3 yıldır içinde bulunduğu krizden halen çıkamadığını vurguladı. Maç sonrası teknik direktör Fabio Capello yaptığı açıklamalarda ''Bizi ilk yarıda yediler. Fiziksel olarak bizden bu kadar yüksek olacaklarını düşünmüyordum. Yapacak çok işimiz var. İleriye bakmak zorundayız. Telafi edeceğimize eminim'' dedi.