BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,86
ALTIN 2.389,25
HABER /  SPOR

Geretsten Lucescu esprisi

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Lucescu ile ilgili soruya nükteli bir cevap verdi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, takımının eleştirilere maruz bırakıldığı gibi kötü bir futbol oynamadığını söyledi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Erik Gerets, Lucescu ile ilgili espri yaptı.

''HAKAN HASTA OLDUĞU İÇİN OYNAMADI''

Erik Gerets, Hakan Şükür'le Denizlispor maçı öncesi konuşarak, ''Dinlen ve daha önemli olan Şampiyonlar Ligi maçında oyna'' dediğini kaydederek, şunları söyledi: ''O zaman Hakan oynamak istedi ve oynadı. Ardından hastalığı arttı. İki gün yatakta antibiyotik tedavisi gördü. Bu da vücudunu daha güçsüz hale getirdi. Hiçbir Galatasaray antrenörü, hasta veya yorgun oyuncuyu kulübeye oturtup da beklenti içinde olmaz. Gidişat onu gösteriyor ki hafta sonunda herhangi bir aksilik olmazsa sahada olacak. Hastalığı geçmiş olacak.''

İLGİNÇ ESPİRİ

Erik Gerets, basında takımdan gönderilmek istendiği yönünde haberlerin çıkmaya başladığının ve bunun kendisini rahatsız edip etmediğinin sorulması üzerine espirili bir şekilde, ''Benim havalimanında yeterince arkadaşım var. Eğer Mircea Lucescu havalimanına inerse hemen bana bildirecekler'' cevabını verdi.

''BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ''

Belçikalı çalıştırıcı, hafta sonu Beşiktaş ile yapacakları derbi karşılaşmasının önemine değinerek, ''Futbolda hep vardır, kazanırsanız cennette, kaybederseniz cehennemdesiniz. Onun arası bir olasılık oluşamıyor. Biz kazanmak istiyoruz'' dedi. Beşiktaş derbisinin kendisi adına kader maçı olarak gösterildiği şeklindeki bir soruyu ise Gerets, ''Böyle bir düşüncem söz konusu değil. Değerlendirmeye katılmıyorum, o zaman işimi iyi yapmıyorum demektir. Ne kadar iyi yaptığımızı geçen sene gördük. Beşiktaş maçı sonrası yine güneşli bir güne uyanıp hayatımıza devam edeceğiz. Geçen sezon bizi çok güçlendirdi. Felsefemizle ve sitilimizle aynen devam edeceğiz. Beşiktaş maçını kazanıp yolumuza devam etmeyi planlıyoruz'' cevabını verdi.