BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.448,99
HABER /  DÜNYA

Özbek, güven tazeledi

Kastamonuspor Kulübü’nün mevcut başkanı Levent Özbek, 38 delegenin katılımıyla yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da 31 delegenin güvenoyunu ala...

Abone ol

Kastamonuspor Kulübü’nün mevcut başkanı Levent Özbek, 38 delegenin katılımıyla yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da 31 delegenin güvenoyunu alarak, yeniden başkanlığa seçildi.
Kastamonuspor’un 3. ligden Bölgesel Amatör Lig’e düşmesi sonrası yönetim kurulu Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurulda Başkan Levent Özbek, kendilerine yapılan eleştirilere ve Kastamonuspor’un borcuna değindi.
Tekrar başkanlığına getirilerek güven tazeleyen Başkan Özbek, Kastamonuspor’un ödemesi gereken 1 milyon 605 bin TL borcunun bulunduğunu belirterek, kongrenin ise her şeyin konuşularak şeffaf bir ortamda geçtiğini söyledi.
2013-2014 sezonunda takımı çalıştıracak hocanın ve futbolcuların yüzde 90 ölçüde belli olduğunu belirten Özbek, “Bana göre güzel bir kongre geçti. Her şeyin masaya yatırıldığı konuşulduğu şeffaf bir kongre oldu. Amacımız belliydi. Yeni bir oluşum yeni bir hedefti. Takım düştükten sonra kaçmayı değil bu takımı nasıl biz düşürdüysek öyle çıkartmayı hedef aldık. Bunun ölçüsünde de öyle bir yönetim yaptık. Takım düşmesinden 10 gün sonra başlayan mücadelemiz ve çalışmalar bugün meyvesini verdi. Bu yönetiminde çalışarak orada yazmış olduğumuz tahmini bütçeyi oluşturması da beni daha da mutlu edecek. Bu sene artık tamamen geç oldu ama İstanbul’da doğru insanlarla tanıştım. Doğru insanların bana güvenip inandığının bilincindeyim. Bu takım nasıl düştüyse. Bu sezon çıkacağından eminim” dedi.
Kastamonuspor’un bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de oynayacak futbolcu ve antrenörün hazır olduğunu ifade eden Başkan Özbek, “Yüzde 90 ölçüde takımımız hazır. Bunu görev dağılımının ardından tekrar açıklamamızı yapacağız. Fazla beklemeden biran önce ruhu kaybetmeden her şeyi hazırlayacağız. Transfer tahtamız kapanmayacak. Kapanması için devletten icra gelmesi gerekli. Bizim öyle bir durumumuz yok. Bu yorumu yapan Siirtspor başkanıydı. Abuk sabuk bir açıklama yapmıştı. Bu işleri bilmediğini düşünüyorum. Futbolcu alacakları transferi etkilemiyor. İki hoca üzerinde konuşuyoruz. Bir diğeri daha baskın her şeyi hazır. Zaten 40 gündür de kendisiyle görüşüyoruz. Önümüzdeki hafta içinde her şey netleşecek. Bu sezon futbolcularla anlaşma konusunda değişiklik yapacağız. Geçtiğimiz dönem maaşa futbolcularla anlaşmıştık. Bana göre yanlış bir karardı bu. Bu sezon eski sisteme geri döneceğiz. Bu sezon formayı hak eden para alacak” diye konuştu.
(İHA)