BIST 9.889
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.455,83
HABER /  GÜNCEL

Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirveyi kaptırmadı

2 bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergide çıkan dizi haberlerinin tek tek incelendiği araştırmada ilk sırayı alan dizi...

Abone ol

Ekranın en çok ilgi çeken programların başında yer alan yerli dizilerin, yayınlanan sezon sonu finalleri haberlerde de geniş yer buldu. Dizilerin basındaki yansımalarının araştırıldığı rapora göre, ilk bölümünden itibaren geniş bir izleyici kitlesini ekrana bağlayan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi sezon finaliyle birlikte haberlere damga vurdu.

Dizilerin basındaki yansımalarının araştırıldığı rapora göre, ilk bölümünden itibaren geniş bir izleyici kitlesini ekrana bağlayan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi sezon finaliyle birlikte haberlere damga vurdu.

2 bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergide çıkan dizi haberlerinin tek tek incelendiği araştırmada, geçen hafta sezon finali yayınlanan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" yayınlanan 64 haberle kapanışı ilk sıradan yaptı.

Sezon finalleri yayınlanan diziler içinde "Fatma Gül'ün Suçu Ne?" dizisi çıkan 50 haberle ikinci sırayı alırken, "Muhteşem Yüzyıl" da 47 haberle üçüncü oldu. "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" sezon finali en çok haber olan diziler sıralamasında 39 haberle dördüncü sırayı alırken, "Yahşi Cazibe" dizisinin sezon sonu bölümü de magazin sayfalarında 26 haberle yer alarak listede beşinci oldu.