BIST 9.773
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.456,43
HABER /  MEDYA

O Ses Türkiye 2016 birincisi kim oldu kim kazandı?

O Ses Türkiye birincisi 2016 yılı 5. sezon birincisi kim oldu sorusunun cevabı Emre Sertkaya oldu. Peki O Ses Turkiye'yi kazanan Emre Sertkaya kimdir? O Ses Türkiye birincileri kimlerdi?

Abone ol

O Ses Türkiye 2016 yılı şampiyonu kim oldu sorusu yanıt buldu. O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya oldu. Peki O Ses Türkiye'yi kazanan Emre Sertkaya kimdir ve aslen nerelidir?

O Ses Türkiye finali nefes kesen bir yarışa sahne oldu. İlk turda Ebru Gündeş'in yarışmacısı elendi. Hadise ile Gökhan ve Hakan'ın yarışmacıları son ikiye kalan isimler oldu. Hadise Aziz Kiraz ile Gökhan ve Hakan ise Emre Serkaya ile şampiyonluk için yarıştı.

O SES TÜRKİYE FİNALİ - 2016 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

SMS oylaması sonucunda Emre Sertkaya O Ses Türkiye birincisi oldu. Emre Sertkaya Batman'dan yarışmaya katılmış ve Gökhan ile Hakan'ı seçmişti.

O SES TÜRKİYE EMRE SERTKAYA SAÇLARINI YOL GETİR TÜRKÜSÜ

Emre Sertkaya'yı şampiyonluğu taşıyan 3 türküden sonuncusu Saçlarını Yol getir türküsüydü. Emre Sertkaya O Ses Türkiye birinciliğini bu türküyü yorumlayarak kazandı.

O SES TÜRKİYE EMRE SERTKAYA - Haberin Yok

O SES TÜRKİYE EMRE SERTKAYA MİNNET EYLEMEM

Emre Sertkaya O Ses Türkiye 2016 şampiyonu kimdir? : Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya sıradışı yorumu ile birinciliği aldı. Emre Sertkaya Batmanlı.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİLERİ

O Ses Türkiye 5. sezondur ekranlarda yer alıyor. Peki O Ses Türkiye birincileri daha önce kimler olmuştu?

O SES TÜRKİYE 2012 BİRİNCİSİ

Jüri : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar
O Ses Türkiye 1. sezon şampiyonu : Oğuz Berkay Fidan

O Ses Türkiye'nin ilk sezonu 2012 yılında Show TV kanalında ekrana gelmişti. Hadise'nin yarışmacısının dördüncü olduğu ilk sezonu Murat Boz'un yarışmacısı kazanmıştı. İlk sezonda diğer iki jüri üyesi Hülya Avşar ile Mustafa Sandal'dı.

O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ

Jüri : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar
O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa Bozkurt oldu.

Murat Boz ile Mustafa Sandal'ın yarışmacıları 2013 yılında birinciliğin adayları olmuştu. Finalde ipi göğüsleyen Mustafa Sandal'ın yarışmacısı olmuştu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2014 KİMDİ?

Jüri : Murat Boz, Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş
O Ses Türkiye 3. sezonu şampiyonu : Hasan Doğru

O Ses Türkiye jürisi değişirken 3. sezonda bir ilk de yaşandı. O Ses Türkiye 2014 yılı finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Böylece Gökhan O Ses Türkiye'nin tüm dünya formatları içinde bir ilki oldu ve final dörtlüsünü tek bir jürinin yarışmacılarından oluştu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2015 YILI KİMDİ?

Jüri : Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur
O Ses Türkiye 4. sezonu şampiyonu : Elnur Hüseynov

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüriden ayrılan Murat Boz'un yerine Mazhar Alanson ve Özkan Uğur katıldı. 2015 yılının O Ses Türkiye şampiyonu Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Azerbaycanlı Elnur eşsiz sesi ve eğitimiyle daha ilk günden yarışmayı kazanmayı garantilemişti. Haliyle 2015 sezonu O Ses Türkiye için bilinenin tescil edildiği sezon oldu.