BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.442,77
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

O oyun sene sonunda geliyor…

World of Warcraft dünyasının online kart oyun versiyonu olan Hearthstone, sonunda Android tabletler için piyasaya çıkıyor.

Abone ol

Dünyaca ünlü çok oyunculu fantastik online oyun World of Warcraft’ın yaratıcısı Blizzard firması, çok popüler ücretsiz kart oyunu Hearthstone’u Android’e getiriyor.

PC ve iOS işletim sistemleri için piyasaya ilk çıktığından beri 20 milyon kişiyi geçen oyuncu kitlesi ile Hearthstone, Warcraft dünyasının tüm karakterlerini emrimize vermişti.

Android oyuncuları ise uzun zamandır tabletlerinde Hearthstone oynamak için bekliyorlar. Blizzard ise bu konuda son yaptığı açıklamada, bu senenin sonuna kadar Hearthstone’un Android’e geleceğini belirtti. Ama şimdilik sadece Android tabletlerden bahsediyoruz.

Çünkü Hearthstone’un Android akıllı telefonlara sorunsuz şekilde uyarlanması biraz zahmetli bir iş. Sadece oyunun boyunun küçülmesi sözkonusu değil. Piyasada binlerce farklı cihaz ve ekran kombinasyonu olduğu için, oyunun arayüzünün en ideal Android telefon deneyimi için ciddi şekilde optimize edilmesi gerekiyor. Çok oynanan bu kart oyunu, 2015’den önce Android telefonlara gelemeyecek.

Blizzard ayrıca oyuna 100 karttan oluşan bir de yeni eklenti hazırlıyor. Bu eklenti paketi de oyunun Android tablet versiyonu ile aynı zamanda piyasaya çıkabilir.

Heartstone oyununun tanıtıldığı o videoyu izlemek ve sene sonunda gelecek olan oyunda neler yapabileceğinizi görmek için tıklayın.