BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.443,05
HABER /  MEDYA

Nihat Doğan, Hanife kavgası büyüyor: Çıkar başörtünü...

Beyaz TV'de yorumculuk yapan Şarkıcı Nihat Doğan, kendisini hedef alan gelin adayı Hanife'ye "Çıkar başörtünü, giy mini eteğini" sözleriyle yanıt verdi.

Abone ol

Beyaz TV'de program yapan Nihat Doğan, program sırasında izdivaç programının popüler gelin adayı Hanife'ye gönderme yaptı.

Evlilik programlarını kültürel yozlaşma olarak değerlendiren Nihat Doğan, yaptığı yorumlara cevap veren Hanife'ye sert sözlerle yüklendi. 

Programlarında sıklıkla evlilik programlarının içeriği eleştirdiklerini hatırlatan Nihat Doğan, "bu programları eleştiriyoruz birşey yapılmıyor" dedi. 

Yapılan yayınlar için program yapımcılarının da sunucularının da vebal taşıdığını söyleyen Nihat Doğan, "Allah katında bunların vebali var, sunucuların da yapımcııların da vebali var, ama bunlar Allah'ı kitabı unutmuşsa vebal yok tabi" diye konuştu. 

İzdivaç adayı Hanife'yi programdaki tavırları, sosyal medya paylaşımları nedeniyle hedef alan Nihat Doğan, "O başörtü sadece başını örtmek için değil, nefsini örtmek içindir. Sen erkeklerle, içkili ortamlarda eğleniyorsun. Bir gün o erkekle, bir gün bu erkekle dans ediyorsun. Bari çıkar başörtünü, giy mini eteğini istediğini yap. Daha az günah işlemiş olursunuz" ifadelerine yer verdi.

            

Gelin adayı Hanife, kendisini "Söylemezsem Olmaz" programında daha öncede kendisini eleştiren Nihat Doğan'a cevap vermişti. Fotoğrafın altına yaptığı yorumda "Bazı konuşmakla yaşamak arasına sıkışmış insanların beni incitmeye çalışan yorumlarına üzülmüyorum. Yorum yapan şahıs ortada, zihniyet ortada" diyerek ateş püskürmüştü.

Şarkıcı Nihat Doğan daha önce de yaptığı bir başka ‘mini etek’ yorumu ile tepki çekmişti. Mersin’de öldürülen Özgecan Arslan’ın ardından sosyal medyada paylaştığı mesajla tepki çeken Nihat Doğan bir süre sonra yazdığı mesajı silmişti.

        

Nihat Doğan, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız” şeklinde bir tweet atmış büyük tepki ile karşılaşmıştı.