BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.438,45
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli Akşener'e resti çekti partimizi kurup gelin de...

Devlet Bahçeli, Meral Akşener ve ona destek veren eski MHP'liler ile hayırcı vekilleri ağır sözlerle resti çekti.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partiden ihraç edilen Meral Akşener ve ekibinin kurduğu 'Hayır Platformu'nu ağır sözlerle eleştirdi. Hayır Platformu'nda yer alan isimlere 'sebilhane bardağı' benzetmesi yapan Bahçeli, Akşener'e "Kurmak için uygun zaman kolladığınız partinizle karşımıza çıkın da boy ölçünüzü görelim" diye rest çekti. 

Bahçeli, MHP grup toplantısında Akşener ve ekibine şunları söyledi:

SEBİLHANE NE DEMEK? Genellikle camilere bitişik özel bir biçimde yapılmış, karşılık beklemeden hayır için içme suyu dağıtılan taş yapı.

 "Bunlar 18 Şubat'ta CHP'nin şemsiyesi altında toplanıp, MHP'ye öteden beri ters çıkaranların katılımlarıyla 'sebilhane bardağı' gibi dizilmişlerdir. Kendilerine Türk milliyetçisi diyorlar, ama MHP Genel Başkanı'nı yuhalatacak kadar ipten boşaldıklarını göremiyorlar. Hepsine yolları açık olsun diyor, bizden uzak, Allah'a yakın olmalarını temenni ediyorum.

Nehrin kenarına kuyu kazılır mı?

Suyu kesilmiş değirmen gibi yollarını şaşırmışlardır. Biz evet diyoruz, bunlar ille de hayır diyorlar. Hayır desek alayı evet diye gezecektir.

PERİNÇEK'İN KOLLARININ ALTINA SIĞINIP...

CHP ve Perinçek'in kanatları altına sığınıp narkoz yiyenler, patinaj içinde çırpınmaya başlamışlardır. Üstelik fikri mutasyona uğrayarak yörüngelerinde çıkıp kimliksizliğe toslamışlardır. 

Kurmak için uygun zaman kolladığınız partinizle karşımıza çıkın da boy ölçünüzü görelim. MHP’yi ele geçirmek için oyun içinde oyun kuranlar şimdi Türk milliyetçisi maskesiyle sahne alıyorlar. Milliyetçiler sizleri tanıyor, haddinizi bildirmek gün sayıyor.