BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den AK Parti'ye idam çağrısı kayıtsız şartsız...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık olağan Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu, AK Parti'ye idam cezasını geri getirme çağrısı yaptı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den hükümete ikinci çağrı. Daha önce başkanlık sistemine destek verdiğini açıklayarak yeni anayasa çalışmalarının fitilini ateşleyen Bahçeli bu kez de idam cezası için çağrıda bulundu. 

Hükümete "Top çevirmeyi bırak" diye seslenen Bahçeli, "Sözümüz söz idam cezası geri gelirse kayıtsız şartsız destek vereceğiz" diye konuştu. 

Bahçeli'nin açıklamalarının detayları şöyle:

EL BAB OPERASYONU

El Bab kuşatması sonuç vermiş, kahramanlarımız kentin büyük bir bölümünde kontrolü sağlamıştır. El Bab'da şehit düşen 69 evladımız milli yürekleri kavurmuştur. 

Şimdi sırayı Rakka operasyonu aldı. Ancak bu operasyonun detayları henüz netleşmedi. Görüş ve temaslar yoğunlaşmıştır. 

RAKKA OPERASYONU İÇİN İKİ AYAKLI PLAN

Türkiye'nin ABD ile önümüzdeik Rakka operasyonu için ayrıntılı ve iki ayaklı bir planı paylaştığı anlaşılmaktadır. Bu planlardan ilki ÖSO güçlerinin PYD kontrolündeki bölgeden Rakka'ya yönelmesidir. İkinci olarak da El Bab'dan Membic ve buradan Rakka'ya ulaşmaktır. 

RAKKA İÇİN YPG ŞARTI

Türkiye'nin terör örgütü YPG ile aynı çizgide olması düşünülemez. Bize göre, Membiç YPG'den tamamen arındırılmalı, Rakka'ya milli kudret yıldırım gibi indirilmelidir. 

FETÖ'nün PKK'dan YPG'den , DAEŞ'ten eksiği yok hatta fazlası vardır. Yenikapı ruhu bizim vazgeçemeyeceğimiz bir diriliş tablosunun özetidir.

15 TEMMUZ DARBESİ

15 Temmuz, Türkiye'ye yeni bir Sevr dayatmasıdır. Tehlike yakın büyüktür. 16 Nisan'da şanslarını dememek için hazır kıta bekleyenler: Halep yolunda deve izi saymayın kargayı bülbül diye satmaya kalkmayın!

BYLOCK İNDİREN SİYASİLER

FETÖ'nün hatırlı simaları nerelerde gizlenmektedir? FETÖ'nün parmağı adaletin gözüne girmiştir. Telefonuna ByLock indirip, 1 doları cüzdanında gezdiren meşhur siyasetçilerden hiç mi iz yoktur?

AKADEMİSYENLERİN İHRACI

Memur göreviden oluyor da akademisyenler neden olmayacakmış! 

YENİKAPI RUHUNDAN ASLA VAZGEÇMEYİZ

ABD'nin teröristi derhal Türkiye'ye iade etmesi, iki ülke arasındaki ilişkilerin canlanmasına yardım edecek, uluslarası hukukun gereği sayılacaktır. 15 Temmuz melanetiyle ilgili taraf olmak zorunluğu vardır. Bu da bütün partiler adına kaçınılmazdır. Bu itibarla Yenikapı ruhu bizim asla vazgeçmediğimiz, vazgeçmeyeceğimiz milli duruş ve diriliş tablosunun özetidir. 

Vatanı bölüşmek isteyenler 15 Temmuz kalkışmasının tam orta yerindedir. Asırlarca Türklüğü Anadolu'dan çıkarmak isteyenlerin kurumayan şiddet kaynağında 15 Temmuz mayalandırılmıştır. İşte bunun için; Türklüğün bekasını düşünmek, Türk milletinin istiklalini korumak mecburiyetindeyiz ki bu nedenle 16 Nisan'a evet diyoruz, diyeceğiz.

15 Temmuz aslında hacı postuna bürünüp boyununda hac taşıyan; alnı secdede aklı köhne efendilerinde olanaların pusu kurmasıdır. Selçuklu ve Osmanlı''nın devamı olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kökünü kurutma amacı güdenler silah başı yapmışlardır. 15 Temmuz, Müslüman Türküm diyenlerden 1000 yıllık intikam alma hevesidir. Çanakkale'de şamarladıklarımız, Sakarya'da şaşkına çevirdiklerimiz, Dumlupınar'da kovaladıklarımız 15 Temmuz'da karşımıza yendien çıkmışlardır. Bunun için 15 Temmuz, Türk milletine Sevr dayatmasıdır, İslam'a yönelik yeni bir haçlı akınıdır...

AK PARTİ'YE İDAM ÇAĞRISI

Hainler idamdan korkmuyor ve milletimiz de idam talebinde ısrar ediyorsa, o zaman bize düşen bu kanuni düzenlemeyi TBMM'de yapmak, Türkiye düşmanlarına hak ettiği cezayı vermektir. AKP top çevirmesin, zamana oynamasın, hakikaten idamın geri getirilmesi konusunda samimiyse, MHP'nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir.

NİYE EVET DİYORMUŞUZ!

Millet için, Türkiye için evet diyeceğiz. Ne yapacaktık! FETÖ'nün yanında mı duracaktık? 'Evet' derken dünkü sözlerimizle çelişiyor muşuz. Niye çelişelim? PKK'nın, CHP'nin, EMEP'in, ÖDP'nin, TKP'nin, elinde ülkücü kanı olan Aydınlıkçıların kuyruğuna takılmak asıl çelişki ve çürüme değil midir? 

"HAYIR DİYEN VATANDAŞLARA SÖZÜMÜZ YOK"

Hayır diyen vatandaşlarımıza, vatan evlatlarımıza sözüm yoktur, iradelerine saygım vardır. Bunu tartışmak abestir. Fakat hayırsızlardan oluşan; yalancı siyasilere, emekli siyasetçilere, eski tüfeklere, bazı siyasi partilere, terör ve bölücülük taşeronlarına kesinlikle itibarımız yoktur, sırtımız da bunlara dönüktür.

Ne derlerse desinler 16 Nisan'da evet diyoruz. Anayasa değişikliğini Türkiye için istiyoruz.  Hayır diyen siyaet damarı, siz kimin sesine ses oluyorsunuz? Hangi çevrelerin dümen suyundan  ilerliyorsunuz?

MERAL AKŞENER'İN HAYIR PLATFORMU

Bizden uzak Allah'a yakın olmalarını temenni ediyoruz. Suyu kesilmiş değirmen olduklarını anlamayacak kadar şaşırmışlar. Biz evet dediğimiz için hayır diyorlar. İnanın biz hayır deseydik onlar da evet derlerdi. Sizlerin bu kutlu davaya ne faydanız geçti ki milletimizi hayır demeye çağırıyorsunuz. Partinizi kurun da hepinizin boy ölçüsünü görelim. Bu kutlu davanın neferleri sizleri tanıyor ve haddinizi bildirmek için gün sayıyor.