BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bakireysen bedava!

Bakire kızlara bedava bilet veriyor. Peki bakire olduklarını nasıl anlıyor?

Abone ol

Ken Davenport isimli yapımcı, yeni oyununun ilk gösterimi için bakire kızlara bedava bilet veriyor. Peki bakire olduklarını nasıl anlıyor?

Perşembe günü, yeni bir Broadway oyununun yapımcısı ilginç bir promosyon gerçekleştirdi. Ken Davenport isimli yapımcı yanına, kendisini zihin okuyabilen bir hipnozcu olarak tanıtan 55 yaşındaki Sebastian Black'i de alarak sokak ortasında bir stand kurdu.

28 temmuzda başlayacak olan "My First Time" (İlk Deneyimim) isimli oyunu için bedava bilet kampanyası düzenleyen Davenport'a ilgi büyük oldu. Hipnozcunun önünde sıraya giren kızlı erkekli büyük bir topluluk bakire olduklarını kanıtlayabilmek için sıraya dizildi.

Olayı izlemeye gelen gazetecilere ropörtaj veren gençlerden 22 yaşındaki Kelly Meneer, yanındaki erkek arkadaşına gülümseyerek "Bütün aşk hayatımı bildi !" diyerek Sebastian Black'in de değişik yeteneğini kabul etmiş oldu. Yapımcı Ken Davenport, böyle bir oyun yazmanın ve bu ilginç promosyonun aklına internetteki, insanların ilk deneyimlerini anlattığı, bir siteden geldiğini söyledi. "Sex and the City" dizisine ilham veren bu şehirde ne kadar izleyici çeker bilemeyiz ama perşembe gecesi insanlara iyi bir şov izlettirdiği kesin.