BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Cisse de Noumaya özendi

Pascal Nouma ile sık sık görüşen Cisse hareketleriyle de Pascal'ı çağrıştırdı.

Abone ol

Beşiktaş'ın, Paris Saint Germain takımından transfer ettiği Edouard Cisse, siyah - beyazlılar ve Türkiye hakkında Pascal Nouma'dan ders alıyor. Transferi öncesinde de yakın arkadaşıyla görüşen Cisse'nin, bundan 3-4 gün önce de Nouma ile bir telefon konuşması daha yaptığı ifade edildi.

Cisse'nin maçlarda ve antrenmanlarda gerekli olan Türkçe kelimeleri ise şimdiden öğrendiği açıklandı. Fransız futbolcunun, Ricardinho, Bobo ve Delgado'nun bir senede öğrendiği kelimeleri, iki hafta gibi kısa bir sürede ezberlemesi, teknik heyet ve tercümanları oldukça şaşırttı.
Fransız oyuncunun tıpkı Pascal Nouma gibi idmanlarda şortunu indirerek çalışması, siyah - beyazlı oyuncular ve gazeteciler arasında "Pascal Cisse" yorumlarına neden oldu. Antrenmanlardaki çalışkanlığıyla dikkat çeken Fransız futbolcunun takım arkadaşları, "Hareketleri Nouma'yı andırsa da, Cisse daha çalışkan ve daha disiplinli bir oyuncu" ifadelerini kullandı. Sıkı bir tenis takipçisi olan Edouard Cisse'nin boş zamanlarında tenis oynadığı ve bu spor dalında oldukça iddialı olduğu açıklandı.