BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

13lük kıza akıl almaz taciz

Böyle bir iğrençlik olamaz. Mağdur 13 yaşındaki bir kız. Dedesi, kızın abisi ve arkadaşları bakın neler yapmışlar?

Abone ol

Konya'da 13 yaşındaki kız çocuğu öz dedesinin, abisinin ve onun arkadaşlarının tacizine uğreamış. Rezalet bununla sınırlı değil. Dede ve kızın abisi para karşılığı kızı elle taciz ettirmişler. Ayrıca talihsiz kız, film izlerken yine abisinin arkadaşları tarafından soyulup tecavüz girişiminde bulunulmuş..

Olay kızın tavırlarından şüphelenen öğretmenlerin dikkati sonucu ortaya çıktı.  13 yaşındaki H.K'nın annesi A.K., olayla ilgili geldiği adliyede şok ifadeler verdi.

''Kızımın anlattıklarına göre, öz dedesi olan kayınpederim, 13 yaşındaki torununa cinsel tacizin yanı sıra tecavüze kalkıştı. Eşime durumu ilettiğimde babasının böyle birşey yapmayacağını söyledi. Bu duruma kayıtsız kalmam mümkün olamazdı.

5 YTL KARIŞILIĞINDA CİNSEL TACİZ
Ayrıca 15 yaşındaki oğlumun da kızımı 5 YTL karşılığında arkadaşlarına elle taciz yaptırdığını öğrendim. Oğlum, arkadaşlarına '3 kardeşim var. Paraya ihtiyacımız var' diyerek 5 YTL karşılığında elle tacize göz yummuş.''

HASTANE TECAVÜZ GİRİŞİMİNİ DOĞRULADI
Konya Numune Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünde bakire çıktı, ancak kontrolde tecavüz girişimde bulunulduğu belirlendi. Kızımın hayatını kurtarmak istiyorum. Dedesi ve oğlum da dahil suçluların cezasını çekmesini istiyorum.''

DEDE GÖZALTINDA
Anne A.K, kızının kendisine, ağabeyinin arkadaşları ile bir evde filmi izlerken kendisini soyduklarını ve elle tacizde bulunduklarını anlattığını söyledi. Bu arada, olayla ilgili 13 yaşındaki kızın dedesinin gözaltına alındığı, ağabeyi ile bazı arkadaşlarının Çocuk Şubesine götürülerek ifadelerine başvurulduğu bildirildi.